Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Παππούς το γλεντούσε ...στο πάρκο !!!

Mε τα παντελόνια… κατεβασμένα, την ώρα που μία νεαρή Ρομά τού έκανε στοματικό έρωτα (!) σε κεντρικό σημείο της Λαμίας, πιάστηκε στα πράσα ένας ηλικιωμένος!
Το απίστευτο περιστατικό, που συνέβη σε υπαίθριο πάρκινγκ δίπλα από την πλατεία Πάρκου, κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές μια νεαρή γυναίκα που επιχείρησε να παρκάρει το αυτοκίνητό της στον συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης.
Ημίγυμνος
Η άτυχη οδηγός έπεσε πάνω στο ζευγάρι ακριβώς την ώρα που ο ημίγυμνος παππούς απολάμβανε τις υπηρεσίες της νεαρής Ρομά. Μόλις τους κόρναρε, ο ηλικιωμένος σήκωσε βιαστικά το παντελόνι του και έγινε καπνός! Μόνο που η φυγή του πυροδότησε την οργή της... συνοδού του, που δεν πληρώθηκε για τις υπηρεσίες της και άρχισε να εξυβρίζει την οδηγό του οχήματος επειδή τους διέκοψε! Σοκαρισμένη η κοπέλα τηλεφώνησε στην Αστυνομία για να καταγγείλει το απίστευτο περιστατικό, όμως οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ούτε τη… θιγμένη Ρομά, αλλά ούτε και τον ερωτύλο παππού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου