Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας: «στρογγυλό τραπέζι – συζήτηση» με θέμα «Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας στην Αλμωπία»

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας

Ανακοινώνεται ότι:

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημοτικού Συμβουλίου Î‘Î»Î¼Ï‰Ï€Î¯Î±Ï‚Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας σας προσκαλεί στο «στρογγυλό τραπέζι – συζήτηση» με θέμα «Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας στην Αλμωπία» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 και ώρα 18.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας
. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Αριδαίας, το 1ο και το Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας.
Στόχος της είναι η ενημέρωση για τις διαδικασίες υλοποίησης του θεσμού της μαθητείας και η συμμετοχή δημόσιων και ιδιωτικών επιχειρήσεων και φορέων της περιοχής της Αλμωπίας στο εν λόγω πρόγραμμα.
Στη συζήτηση θα πάρουν μέρος ο Δήμος Αλμωπίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας δια του Υπευθύνου της Ομάδας Μαθητείας, ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Αλμωπίας, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων (Ε.Σ.Μ.Υ.Ε), η Ένωση ξενοδόχων Λουτρακίου Αλμωπίας (Λουτρών Πόζαρ), το Κέντρο Υγείας Αριδαίας και ο Εμπορικός Σύλλογος Αριδαίας.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΧΑΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου