Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Το ψήφισμα της ΚΕΔΕ έγινε κουρελόχαρτο !!! Τι είπε ο Δήμαρχος και γιατί έκανε πισωγύρισμα ;

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες μπινος δημητρησ δημαρχος αλμωπιαςΖεματίστηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας .
Ενώ αρχικά έφερε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο το ψήφισμα της Ένωσης Δήμων Κοινοτήτων Ελλάδος ,τελικά το πήρε πίσω αφού και δικοί του Δημοτικοί  Σύμβουλοι εξέφρασαν θετική γνώμη για την ψήφιση του νόμου της απλής αναλογικής στην τοπική αυτοδιοίκηση .Προφανώς προς στιγμήν ξέχασε ότι
έχει απολέσει  την δημοτική πλειοψηφία ,λόγω της προηγούμενης συζήτησης για την άρδευση του αγροκτήματος Αριδαίας Υδραίας .
Σύσσωμη η αντιπολίτευση εξέφρασε θετική άποψη για την απλή αναλογική .
Από την δημοτική παράταξη του κ. Μπίνου Δημήτρη  θετική γνώμη εξέφρασαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Συμεών Σωτηριάδης , ο οποίος τόνισε ότι επιθυμία του της ψήφισης αυτού του νόμου ,  ήταν από τα φοιτητικά του χρόνια , ο Αντιδήμαρχος Τσιμτσιριδης Γεώργιος και ο Δ.Σ.  Βέσκος Δημήτριος (  από τους διαφωνούντες ).
Βλέποντας το κλίμα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος ,πανικόβλητος πήρε πίσω το θέμα της ψήφισης του ψηφίσματος της ΚΕΔΕ  , αν κι επιχείρησε ανεπιτυχώς ,να το παρουσιάσει ως μεγάλο εργαλείο για την λειτουργία των Δήμων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου