Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICKBOXING ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ

ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Σ. KICK BOXING ΕΔΕΣΣΑΣ


Στο Διεθνές Πρωτάθλημα Kickboxing στην πόλη της Αλεξανδρούπολης παραβρέθηκαν οι αθλητές του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ με την συνοδεία του προπονητή τους Πέτρου Μπιρόζη, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στο
Προθερμαντήριο της Περιοχής ΚΕΓΕ.

Για 9η συνεχή χρονιά διοργανώνεται αυτή η υψηλού επιπέδου διοργάνωση από τον Α.Σ. Απόλλων και τη στήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Φέτος συμμετείχαν περισσότεροι από 250 αθλητές Α΄ κατηγορίας και μέλη Εθνικών Ομάδων από την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες.
Ο Α.Σ ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με τρεις αθλητές που έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό προσθέτοντας μια ακόμα σημαντική εμπειρία στο ιστορικό τους. Συγκεκριμένα στην κατηγορία των -94 κιλά αγωνίστηκε ο Μουτσίας Λάζαρος σε 3 αγώνες στο σύνολο΄, 1 με κανόνες Κ1 και 2 στο στυλ του Low kick .Στην κατηγορία των +94 κιλά αγωνίστηκε ο Τζούλης Σωτήρης σε δύο αγώνες στο στυλ του Light contact φέροντας ισοπαλία και νίκη αντίστοιχα ενώ ο Πασλαμούσκας Χρήστος αγωνιστικέ σε έναν πολύ δυνατό αγώνα στην κατηγορία των -81 κιλά με όρους Low kick και αποτέλεσμα την ήττα ,αλλά η προσπάθεια ήταν αξιέπαινη και έχασε με μικρή διαφορά.
Θερμά συγχαρητήρια σε αθλητές και προπονητή για την συμμετοχή και την καθημερινή προσπάθεια στο δρόμο του υγιή αθλητισμού.
Αυτό το Σαββατοκύριακο οι μικροί αθλητές από το τμήμα του Taekwondo του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ θα αγωνιστούν σε φιλική συνάντηση στην Κοζάνη στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου