Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Θανάσιμος τραυματισμός του 59χρονου !!! ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



Αποτέλεσμα εικόνας για Θανάσιμος τραυματισμός του 59χρονου !!!Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης Συνελήφθη χθες (29 Ιουνίου 2018) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 20χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Θεσσαλονίκης για ληστεία από κοινού.
Σύλληψη για
κατοχή
ναρκωτικών Συνελήφθη χθες (29 Ιουνίου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και του Αστυνομικού Τμήματος Πολυγύρου, 41χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε
σε όχημα που επέβαινε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης. Επίσης διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του ποσότητα κάνναβης βάρους 30,3 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Εξιχνίαση κλοπής Συνελήφθησαν προχθές (28 Ιουνίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, 2 ανήλικες ημεδαπές, καθώς λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από 85χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε.
Θανάσιμοςτραυματισμός 
Χθες (29 Ιουνίου 2018) το βράδυ σε αγροτική περιοχή της Πέλλας, ανετράπη γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 59χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου