Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Εξιχνίαση κλοπών ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



Αποτέλεσμα εικόνας για Εξιχνίαση κλοπώνΕξιχνίαση κλοπών Συνελήφθη χθες (24 Ιουνίου 2018) το απόγευμα στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 29χρονος ημεδαπός, καθώς νωρίτερα της ίδιας μέρας αφαίρεσε από 5 επιχειρήσεις στην Βέροια, συνολικά 4 κινητά τηλέφωνα και μία ηλεκτρονική συσκευή. Το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε
στην κατοχή του και αποδόθηκε στους παθόντες. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι 1 κλεμμένο κινητό τηλέφωνο παρέδωσε σε 33χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε το βράδυ της ίδιας μέρας και συνελήφθη.
Συλλήψεις για
κατοχή
ναρκωτικών –
Παράνομη
ελεύθερη
κατασκήνωση Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων από κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, για την αντιμετώπιση της διάδοσης των ναρκωτικών και της παράνομης ελεύθερης κατασκήνωσης, συνελήφθησαν χθες (24 Ιουνίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Σιθωνίας, 2 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν: * 37χρονος ημεδαπός καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης και να έχει στήσει σκηνή με σκοπό την ελεύθερη κατασκήνωση και * 40χρονος ημεδαπός καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης και να έχει στήσει σκηνή με σκοπό την ελεύθερη κατασκήνωση. Οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν. Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου