Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018

Μεταγραφικό αμόκ έχει πιάσει τον Α.Σ. Γιαννιτσών Παρέλαση από μεταγραφές !!!


Μεταγραφικό  μπαμ με Ιορδανιδη Νίκο ο Α.Σ.(FC )Γιαννιτσά
 
Η ομάδα Α.Σ.( FC )Γιαννιτσά ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Ιορδανίδη.  Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής γέννημα θρέμμα της Πόλης με τεραστία ποδοσφαιρική εμπειρία με πολλές συμμετοχές σε Β και Γ’ εθνική  αποτελεί πλέον τον αμυντικό ογκόλιθο της ομάδος μας
Ο Ιορδανίδης είναι 30 ετών (23.09.1987) έχει ύψος 1.82 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός (στόπερ).
 
Ο Νίκος Ιορδανίδης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τον επόμενο χρόνο, δηλαδή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Χρησιμοποιεί το ίδιο καλά και τα δύο του, πόδια  αγωνίστηκε με επιτυχία σε πολλές ομάδες Β’ Γ’ εθνικής κατηγορίας ,. Στο παρελθόν έπαιξε  με μεγάλη επιτυχία στην Αναγέννηση Γ.  Πιερικό, Νάουσα, Απόλλωνα Λάρισας, Κιλκισιακός κά, πέρσι  μέτρησε μια “γεμάτη” χρονιά σε Απόλλωνα Λάρισας  (Β’ εθνική), αρχικά και Κιλκισιακό Γ’ εθική, στην συνέχεια.
Το Δ.Σ καλωσορίζει τον Νίκο στη μεγάλη οικογένεια του Α. Σ. Γιαννιτσά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.”
Με την ομάδα Α.Σ. Γιαννιτσά θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία ο πολύπειρος μέσος Γιώργος Μπρέγκου , που έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του Τεο Δανιηλίδη.
Ο έμπειρος μέσος αναμένεται να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδος στην Γ’ εθνική.
Σε δηλώσεις τόνισε « Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω την συνεργασία μου με τον πρόεδρο Τεο Δανιηλίδη και το νέο του εγχείρημα , πιστεύω ότι γίνεται  μια καλή δουλειά στον Α.Σ. Γιαννιτσά και η ομάδα θα  είναι απόλυτα έτοιμη για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Εγώ ανανέωσα την συνεργασία μου με την ομάδα,  έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο  και παρότι υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να μεταναστεύω, για οικογενειακούς λόγους,  το δελτίο μου  θέλω να είναι εκεί  και  να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου όσο μπορώ.»
Ο Μπέγκου έχει παίξει σε πολλές ομάδες είναι 34 ετών και πολύ έμπειρος για την κατηγορία μεταξύ άλλων αγωνίστηκε στο Μαυροβούνιε, Αλμωπό ,  Νάουσα και παλαιότερα σε Μέγα Αλέξανδρο Εσωβάλτων, Καστοριά, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.
Τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος Τεο Δανιηλίδης θα ανακοινώσει άλλες 5 ανανεώσεις μεταγραφές απο την πρώην του ομάδα  Δόξα Μαυροβουνίου.
Γ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου