Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ TAEKWONDO ΤΟΥ Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ

ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ
Με μία εντυπωσιακή εκδήλωση, έκλεισε μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά για τα τμήματα του Ταεκβοντο του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ και με τους αθλητές να υψώνουν ψηλά την σημαία μας και να επιδεικνύουν το άθλημά τους στους ήχους του «Μακεδονία Ξακουστή» περνώντας με ένα μοναδικό τρόπο
το δικό τους μήνυμα για τη Μακεδονία.



Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 26 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας σε μια κατάμεστη κόσμο αίθουσα.
Η επίδειξη ξεκίνησε με τους μικρότερους αθλητές ηλικίας 3,5 έως 5 ετών να παρουσιάζουν το δικό τους πρόγραμμα, αποδεικνύοντας στους γονείς τους πόσα πράγματα μπορούν να κάνουν μόνα τους παρά το μικρό της ηλικίας τους. 
Στη συνέχεια ακολούθησαν τα γκρουπ κατά σειρά επιπέδου, από τους πιο αρχάριους στους πιο προχωρημένους και τους αθλητές να επιδεικνύουν συγχρονισμένα και σε άψογη εκτέλεση τις δύσκολες τεχνικές τους! Τα σπασίματα στα ξύλα με εναέριες τεχνικές ιδιαίτερης δυσκολίας και όχι μόνο εντυπωσίασαν. Στο φινάλε της επίδειξης τα παιδιά με πειθαρχία και δυναμισμό θέλησαν να δώσουν το δικό τους μήνυμα για την Μακεδονία υψώνοντας περήφανα την σημαία μας και εκτελώντας τεχνικές αναδεικνύοντας την πολεμική Τέχνη του Ταεκβοντο στον ρυθμό του Μακεδονία Ξακουστή.
Ακολούθησαν οι απονομές ζωνών στους επιτυχόντες των εξετάσεων από τους καταξιωμένους εκπαιδευτές στον χώρο και προπονητές του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Αφοι Μπιρόζη.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ, τους αθλητές που συμμετείχαν, τους προπονητές, τους παλιότερους αθλητές που πάντα είναι δίπλα και στηρίζουν τους νεότερους και φυσικά στους γονείς που έδωσαν το παρόν τους με το πιο δυνατό χειροκρότημα σε αυτή την εκδήλωση.
Αυτό το Σάββατο κλείνει η χρονιά μας με μια δροσιστική βουτιά στην WATERLAND, 3 Αυγούστου αναχωρούμε για το καλοκαιρινό καμπ στην κατασκήνωση HAPPY DAYS ενώ στις 20 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας για τη νέα σεζον.
Καλό καλοκαίρι σε όλους  !!!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου