Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Εως και 34 βαθμούς η θερμοκρασία

Αποτέλεσμα εικόνας για Βροχές και καταιγίδες
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, το βόρειο Αιγαίο, τις Σποράδες και πιθανώς τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, κυρίως στη Στερεά και την Πελοπόννησο, αναμένονται σήμερα Κυριακή.
Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα δείξει από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, αλλά και την Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, κυρίως μέχρι αργά το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας αναμένονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου