Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός για κλοπή ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις
Αποτέλεσμα εικόνας για Συνελήφθη Συνελήφθη χθες (23 Ιουλίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 32χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 4 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών
και 9 μηνών, καθώς και συνολική χρηματική ποινή 9.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και παραβίαση αναστολής για την εκτέλεση ποινής που του επιβλήθηκε.
Συλλήψεις για κλοπή
 * Συνελήφθη χθες (23 Ιουλίου 2018) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 40χρονος αλλοδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, νωρίτερα μπήκε σε κατάστημα προσποιούμενος τον πελάτη και αφαίρεσε 2 κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. 
* Συνελήφθησαν χθες (23 Ιουλίου 2018) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 24χρονη ημεδαπή και ανήλικη ημεδαπή, διότι μπήκαν παράνομα σε οικία σε περιοχή των Σερρών και προσπάθησαν να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου