Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Ευαγγελινός Μιχελής :Πρώτος των πρώτων !!!

Πανελλήνιες 2018: Όλα τα κοντέρ έσπασε ένας Κεφαλονίτης Όλα τα κοντέρ έσπασε ένας Κεφαλονίτης στις φετινές Πανελλήνιες 2018, ο οποίος έμαθε την περασμένη Παρασκευή που ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων, πως συγκέντρωσε 19.376 μόρια.
Ο Ευαγγελινός Μιχελής, θα κάνει το όνειρο
του πραγματικότητα και θα περάσει από τους πρώτους στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, η οποία και ήταν  πρώτη του επιλογή.
Μιλώντας για την επιτυχία του, ο ίδιος ανέφερε στο inkefalonia.gr πως δεν περίμενε ότι θα τα έχει πάει τόσο καλά στις Πανελλήνιες 2018, ενώ σύμφωνα και με τις πρώτες ενδείξεις θα υπάρχει πτώση στις Βάσεις 2018 και του 3ου επιστημονικού πεδίου που είναι η Ιατρική.
«Δεν το περίμενα αρχικά ότι θα τα είχα πάει σε τέτοια έκταση καλά. Περίμενα έναν βαθμό που θα με έβαζε στην Ιατρική, που ήταν και η επιλογή μου, όμως ήταν μία έκπληξη και για μένα», ανέφερε ο υποψήφιος.
Για το πόσες ώρες χρειάστηκαν στο να γράψει άριστα στις Πανελλήνιες 2018, ο Κεφαλονίτης είπε:
«Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πέρυσι διάβαζα 2-3 ώρες το πολύ την ημέρα. Φέτος ξεκίνησα με 4-5 ώρες αρχικά, αλλά μετά από τον Μάρτιο διάβαζα 7-9 ώρες την ημέρα».
Διαβάζοντας συστηματικά, ο Ευαγγελινός κατάφερε να γράψει 18,8 στο Μάθημα της Έκθεσης, 19 στην Βιολογία, 20 στη Φυσική και 19,8 στη Χημεία.
Έμαθε ότι αρίστευσε εν πλω
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το πώς έμαθε τον βαθμό του στις Πανελλήνιες. Όπως είπε: «Βρισκόμουν με φίλους στο καράβι της επιστροφής από διακοπές στην Πάρο. Ψάχναμε στο ίντερνετ , όμως είχε πέσει η σελίδα του Υπουργείου. Είχαμε το τηλέφωνο μία καθηγήτριας και μας είπε τα ευχάριστα νέα εν πλω. Μάλιστα όλοι όσοι είχαμε πάει διακοπές περάσαμε και ήταν η καλύτερη κατάληξη για τις διακοπές μας».
Ο Ευαγγελινός Μιχελής είναι από τα Δενδρίνατα Πυλάρου της Κεφαλονιάς και είναι ο μεγαλύτερος από τα συνολικά 8 αδέλφια της οικογένειας.
Οσο για το πως θα περάσει το καλοκαίρι του, ο ίδιος ανέφερε πως δεν θα κάνει διακοπές, αλλά θα εργαστεί σε ρεσεψιόν τουριστικής επιχείρησης που δουλεύει για να βγάλει το χαρτζιλίκι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου