Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος

Αποτέλεσμα εικόνας για Δήμος Έδεσσας

Ο Δήμος Έδεσσας γνωστοποιεί, ότι σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ των Υπουργείων Οικονομικών και Περιβάλλοντος (ΦΕΚ 2752/2018) το εφάπαξ βοήθημα για επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, παρατείνεται για όσους έχουν αποσυνδεθεί έως τις 30/6/2018.
Με την παραπάνω ΚΥΑ, δίνεται η δυνατότητα σε όσους έχουν αποσυνδεθεί έως τις 30 Ιουνίου 2018 από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας,
λόγω ληξιπρόθεσμων οφελών, να υποβάλλουν αίτηση στην Επιτροπή που έχει συσταθεί με απόφαση του Δημάρχου Έδεσσας και στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωπος του Δήμου, του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε) και της ΔΕΗ.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στον Δήμο Έδεσσας, Κέντρο Κοινότητας (Παλιά Σφαγεία), τηλέφωνο 2381025973 και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν τα εξής δικαιολογητικά:
α) δήλωση εισοδήματος φυσικών προσώπων (Ε.1) του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού.
β) δήλωση στοιχείων ακινήτων (Ε.9) όλων των μελών του νοικοκυριού, εφόσον προβλέπεται η υποχρέωση υποβολής της.
γ) εκκαθαριστικό του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού.
δ) πράξη διοικητικού προσδιορισμού του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.I.A.) του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού.
ε) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
στ) γνωμάτευση πιστοποίησης αναπηρίας από ΚΕ.Π.Α για νοικοκυριό που στη σύνθεση του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα με αναπηρία εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω.
ζ) βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα ή Κρατικού Νοσοκομείου, με την οποία πιστοποιείται η ανάγκη κατ' οίκον χρήσης συσκευής μηχανικής υποστήριξης απαραίτητης για τη ζωή ατόμου ή ατόμων που περιλαμβάνονται στην σύνθεση του νοικοκυριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου