Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΒΑΡΟΣΙ-ΕΔΕΣΣΑ

Η νέα παραγωγή του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 13/7 στον, μοναδικής ομορφιάς, παραδοσιακό οικισμό ΒΑΡΟΣΙ στην ΕΔΕΣΣΑ. Στην διοργάνωση της συναυλίας συνέβαλαν τόσο η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, όσο και ο Δήμος Έδεσσας. Η Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού κ. Άννα Μυκωνίου
ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Κα Αθηνά Αηδονά για την στήριξη της παραγωγής και παρουσίασε στο ενθουσιώδες κοινό τους λυρικούς τραγουδιστές με τη διεθνή καριέρα, σε ένα ρεπερτόριο έκπληξη.
Ακούστηκαν δημοφιλή αποσπάσματα από διάσημα Musicals αλλά και πολύ γνωστές και αγαπημένες μελωδίες από το χώρο του κινηματογράφου.
Το θέατρο ήταν κατάμεστο και καταχειροκρότησε τους ερμηνευτές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Επόμενος σταθμός της παραγωγής αυτής στις 26 Αυγούστου στο Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης, την υπέροχη βραδιά της Πανσελήνου.
Συμμετείχαν: οι λυρικοί τραγουδιστές: Σοφία Μητροπούλου (σοπράνο), Παναγιώτης Μανιάτης (τενόρος) και Armando Puclavec (βαρύτονος). Στο πιάνο ο Δημήτριος Νέπκας. Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Αθανάσιος Κολαλάς
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου