Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Α.Σ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ :Πήρε και τον Ρέις πάει για μεγάλο όνομα


Αποτέλεσμα εικόνας για Ρέις ΣέραΑκόμα μια μεταγραφή ουσίας πραγματοποίησε ο νεοφώτιστος Α.Σ. Γιαννιτσά, που απόκτησε έναν από τους καλύτερους παίκτες της περσινής Α'1 Πέλλας, τον αμυντικό Ρέις Σέρα.

Ο νεαρός παίκτης που έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με επιτυχία, με τη φανέλα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, πέρυσι αγωνιζόταν στην Δόξα Μαυροβουνίου, ενώ στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα του Ηρακλή Άσπρου, Μ.Αλ.Εσωβάλτων κ.α

Η Διοίκηση του Α.Σ. κινείται πάνω σε συγκεκριμένους στόχους και τις επόμενες μέρες, αναμένεται να κλείσουν 9 με 10 παίκτες. Για τους συγκεκριμένους παίκτες, υπάρχει προφορική συμφωνία με τους περισσότερους, μάλιστα οι 4 από αυτούς πολύ "βαριά" ονόματα για την κατηγορία που θα προκαλέσουν ιδιαίτερη αίσθηση.

Ήδη ξεκίνησε η πώληση των καρτών διαρκείας του συλλόγου με την τιμή τους για την σκεπαστή κερκίδα να είναι στα 80 ευρώ, η μέχρι στιγμής μεγάλη ζήτηση, χαροποιεί τους διοικούντες , βλέποντας την αγάπη και την απήχηση που έχει η ομάδα Α.Σ. Γιαννιτσά, στην μεγαλύτερη πόλη του νομού τα Γιαννιτσά. 
Μην ξεχνάμε άλλωστε και το σύνθημα της νέας ομάδος που είναι ξεκάθαρο, ότι θέλει να προβάλει και να εκφράζει ποδοσφαιρικά ολόκληρο τον Δήμο Πέλλας και τα Γιαννιτσά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου