Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Σε πρόβα εκλογών και επιδότησης της Βουλευτινας από τα Γιαννιτσά πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των αγροτών στο Δημαρχείο Αλμωπίας

Μικρή η προσέλευση στην σύσκεψη των αγροτών που διοργάνωσε ο δημ/χος  Αλμωπίας τόσο που εάν αφαιρέσεις του Προέδρους τον χωριών και τους δημοτικούς συμβούλους , οι υπόλοιποι μετρώνται στο ένα χέρι .Εκτός από τον Περιφερειακό σύμβουλο και τέως Δήμαρχο Αλμωπίας Πέτρο Ζερζη δεν υπήρξε άλλη παρουσία .Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων χθες το βράδυ στην Ξιφιανή Αλμωπίας ,ο Πέτρος Ζέρζης αγνοήθηκε από την δημοτική Αρχή και τους υπόλοιπους διοργανωτές τον οποίο ούτε προσφώνησαν για την παρουσία του στις εκδηλώσεις .
Συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπινος, η Βουλευτής κ. Θεοδώρα Τζάκρη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Πέτρος Ζέρζης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Ρώσσης, κ. Χρήστος Χουρσόγλου, κ. Στέφανος Αβραμίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Χρήστος Γεωργίου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Σοφοκλής Σαμαρτζίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κατερίνα Μπαγκη και κ. Κώστας Νικολαΐδης, οι Πρόεδροι Ίδας κ. Γιάννης Βένου, Μηλιάς κ. Γιάννης Καρφιτσόπουλος, Κωνσταντίας κ. Αντώνης Κωνσταντινίδης, Πιπεριάς κ. Γιάννης Μπαρμπαγιάννης, Αλώρου κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος, Ξιφιανής κ. Μιχάλης Παρασκευόπουλος, Λυκοστόμου κ. Γιάννης Ουρτζάνης, Χρύσας κ. Δήμος Δέλιος, Θεοδωρακείου κ. Δημήτρης Σουγγάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου