Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ Συλλήψεις για ναρκωτικά

* Συνελήφθη χθες (13 Ιουλίου 2018) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, 26χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 30,2 γραμμαρίων και ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης βάρους 1,6 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών. 
* Συνελήφθη χθες (13 Ιουλίου 2018) το απόγευμα
σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 55χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 16,6 γραμμαρίων και 14 σπόροι κάνναβης. Επίσης διαπιστώθηκε στην αυλή του σπιτιού του να καλλιεργεί 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,5
 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό) 
* Συνελήφθη χθες (13 Ιουλίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 41χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 26,9 γραμμαρίων.
Εξιχνιάσεις κλοπών
 * Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 9 Ιουλίου 2018 στην Νάουσα αφαίρεσε από κατάστημα την τσάντα του ιδιοκτήτη, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, τραπεζικές κάρτες, κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά έγγραφα, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη. Τα παραπάνω κλοπιμαία, εκτός του χρηματικού ποσού, εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο τους.
 * Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου – Ολύμπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου και 29χρονης, ημεδαποί, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 23 Ιουνίου 2018 σε περιοχή της Πιερίας, αφαίρεσαν μία τσάντα από σταθμευμένο όχημα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα, σύμφωνα με δήλωση

του παθόντα.
Θανάσιμος τραυματισμός Σήμερα (14 Ιουλίου 2018) και ώρα 06.30 περίπου, γεωργικός ανελκυστήρας που οδηγούσε 82χρονος ημεδαπός, εκτελώντας αγροτικές εργασίες σε δύσβατη και ορεινή περιοχή της Αγριανής Σερρών, ανετράπη σε χαράδρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 82χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ζίχνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου