Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Χρηματοδοτούμε τους εισβολείς μας!

«Για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία ένα κράτος υφίσταται κανονική εισβολή κατακλυσμιαίων διαστάσεων και όχι μόνο δεν αντιστέκεται, αλλά χρηματοδοτεί τους εισβολείς!» Αυτή τη δήλωση έκανε ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία, ξανά!» και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής κ. Θάνος Τζήμερος ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στη Λέσβο.
Ο κ. Τζήμερος επισκέφθηκε τους καταυλισμούς
στη Μόρια και στο Καρά Τεπέ, το χωριό της Μόριας, τα καμένα χωράφια, τις στάνες με τα σφαγμένα αιγοπρόβατα, τα λεηλατημένα σπίτια, μίλησε με κατοίκους και με παραγωγικούς φορείς και έδωσε συνεντεύξεις στα τοπικά ΜΜΕ. Στην κεντρική ομιλία του με θέμα «Το εθνικό έγκλημα των ανοιχτών συνόρων» τόνισε πως κράτος που καταργεί τα σύνορά του του έχει ήδη αυτοκαταργηθεί. Εκτός από λίγες περιπτώσεις πραγματικών Σύρων προσφύγων πολέμου, όλοι οι άλλοι που μπήκαν παράνομα στο ελληνικό έδαφος είναι τυχοδιώκτες, κυρίως από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και την Αφρική οι οποίοι έρχονται στην Ευρώπη λόγω των κοινωνικών επιδομάτων που έχουν μάθει ότι προσφέρει. Καμμία χώρα δεν είναι υποχρεωμένη να τους δεχθεί. Εκτός από τα δικαιώματα των προσφύγων υπάρχουν και τα δικαιώματα των γηγενών και μια ελληνική κυβέρνηση γι’ αυτά θα έπρεπε πρωτίστως να ενδιαφέρεται. Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το ότι η συντριπτική πλειονότητα των μεταναστών από το 2015 είναι μουσουλμάνοι οι οποίοι όχι μόνο δεν θέλουν να αφομοιωθούν αλλά επιδιώκουν να μετατρέψουν την Ευρώπη σε ισλαμικό κράτος διεκδικώντας την εφαρμογή της σαρίας για το σύνολο του πληθυσμού.
Ο κ. Τζήμερος παρέθεσε ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία από δεκάδες έγκυρες έρευνες στην Ε.Ε. οι οποίες αποδεικνύουν ότι οι νεότερες γενιές μουσουλμάνων είναι φανατικές σε διπλάσιο ποσοστό από τους γονείς τους και οι απόψεις των μουσουλμάνων για τα ατομικά δικαιώματα, την ισότητα των φύλων, την εκπαίδευση των γυναικών και το δικαίωμα στη θρησκευτική και την σεξουαλική ελευθερία δεν έχουν καμμία σχέση με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και την κοινωνία της ανεκτικότητας που με πολύ κόπο καταφέραμε να αποκτήσουμε.
Αν η «Δημιουργία, ξανά!» γίνει κυβέρνηση θα εφαρμόσει τον υπάρχοντα νόμο για την παράνομη είσοδο στο ελληνικό έδαφος, που προβλέπει σύλληψη, προφυλάκιση, δίκη, καταδίκη σε φυλάκιση, πρόστιμο και, μετά την έκτιση της ποινής, απέλαση. Εναλλακτικά, θα προσφέρει εξ αρχής σε όλους ταξιδιωτικά έγγραφα και ένα εισιτήριο one way για τη χώρα της αρεσκείας τους, εκτός Ευρώπης. Ό,τι και να επιλέξουν, θα βρίσκονται σε κλειστά κέντρα κράτησης, χωρίς δικαίωμα εξόδου.
Ο κ. Τζήμερος δήλωσε εξαιρετικά ανήσυχος διότι η Λέσβος αφελληνίζεται καθώς εδώ και δύο χρόνια διοικείται ουσιαστικά από τις ΜΚΟ, πολλές από τις οποίες είναι προκάλυμμα ξένων μυστικών υπηρεσιών, ενώ οι πολίτες της ζουν τρομοκρατημένοι και με τον εφιάλτη των επιθέσεων των συμμοριών των «φιλοξενούμενων» οι οποίοι λεηλατούν συστηματικά το νησί.
Η «Δημιουργία, ξανά!» έχει ήδη έναν σημαντικό πυρήνα υποστηρικτών στον νομό Λέσβου, ο οποίος μετά την επίσκεψη του ιδρυτή του κόμματος, διευρύνθηκε με νέα μέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου