Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Πεθερά έδειρε στην μέση του δρόμου τον εραστή της νύφης της

Αποτέλεσμα εικόνας για Πεθερά έδειρε στην μέση του δρόμου
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περαστικοί σε προάστιο της επαρχίας
Κοτζαελί στη βορειοδυτική Τουρκία, όταν αντίκρισαν έναν ολόγυμνο νεαρό άνδρα να τρώει το ξύλο της χρόνιας του από μία μεγαλύτερη γυναίκα στην μέση του δρόμου.
Το μυστήριο δεν άργησε να λυθεί: Ο άνδρας που έτρωγε ξύλο ήταν ο παράνομος εραστής μιας παντρεμένης μητέρας τριών παιδιών και η γυναίκα που τον ξυλοφόρτωνε δεν ήταν άλλη από την... απατημένη πεθερά της!
Όπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς ο άνδρας, πήγε στο διαμέρισμα της παντρεμένης, όπου εκεί λίγη ώρα αργότερα τους έκανε τσακωτούς στο κρεβάτι η πεθερά. Τότε κλείδωσε τη νύφη της σε ένα δωμάτιο και στη συνέχει σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να δέρνει το νεαρό.
Ο άνδρας κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει από την πεθερά, που όμως τον κυνήγησε, τον πέτυχε στο δρόμο και συνέχισε να του ρίχνει ξύλο χωρίς έλεος. Το χειρότερο είναι ότι στο ξυλοδαρμό συμμετείχαν και ορισμένοι από τους γείτονες που έσπευσαν να... συμπαρασταθούν στην πεθερά.
Ο ίδιος κατάφερε μάλιστα να γλιτώσει τα χειρότερα, αφού η αστυνομία έφτασε ακριβώς τη στιγμή που ένας από τους γείτονες ετοιμαζόταν να τον πατήσει με το αμάξι του...
Ο νεαρός χρειάστηκε να νοσηλευθεί, ενώ η αστυνομία παίρνει καταθέσεις για το συμβάν από τη γειτονία, κάτι που αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του άνδρα, μάλλον δεν θα βοηθήσει στο έργο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου