Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε αυλάκι !!

Αγρίνιο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε αυλάκι
Ένας άντρας βρέθηκε νεκρός σήμερα, στις 7:15 το πρωί, σε αρδευτικό αύλακα στην περιοχή του Μαύρικας στη Λυσιμαχία Αγρινίου.
Το τραγικό θέαμα της σορού ενός άνδρα αντίκρισε ένας διερχόμενος πολίτης σήμερα το πρωί, στις 7.15. Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Τα στοιχεία του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του επισήμως δεν έχουν ταυτοποιηθεί.  Ωστόσο από χθες το πρωί είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό 41χρονου αγνοούμενου τα ρούχα το οποίου βρέθηκαν στην άκρη της Διώρυγας Δ7 σε μικρή απόσταση από το Δοκίμι Αγρινίου.
Οι έρευνες χθες διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας από την Πυροσβεστική Αγρινίου και την 6η ΕΜΑΚ μέσα και γύρω από τον αύλακα, σε μήκος τεσσάρων-πέντε χιλιομέτρων, αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα. Σήμερα το πρωί οι έρευνες επρόκειτο να συνεχιστούν σε άλλα τμήματα της διώρυγας και μάλιστα και προς το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός.
Η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για την υπόθεση ενώ αναμένεται να κληθούν οικείοι του αγνοούμενου για τυχόν αναγνώριση της σορού.
Απαντήσεις για τα αίτια θανάτου θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα παραγγελθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας.

1 σχόλιο: