Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Κατάρρευσης τμήματος οδογέφυρας με 30 νεκρούς μέχρι τώρα !!!

Διαφάνεια 1 από 22: Γένοβα: Συλλυπητήρια του ελληνικού ΥΠΕΞ για την κατάρρευση της οδογέφυραςΜε την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στο σημείο  κατάρρευσης τμήματος της οδογέφυρας λίγο έξω από τη Γένοβα να συνεχίζεται, ο απολογισμός των θυμάτων διαρκώς αλλάζει. Σύμφωνα με την νέα ανακοίνωση του υπουργού Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι,
οι νεκροί έχουν φτάσει τους 30 - τους 35, σύμφωνα με πηγές της πυροσβεστικής - ενώ πολλοί είναι οι τραυματίες που έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία.
Ο υπουργός ευχαρίστησε τους εκατοντάδες επαγγελματίες και εθελοντές που συμμετέχουν στην επιχείρηση ενώ δεσμεύτηκε για την απόδοση ευθυνών το συντομότερο δυνατόν.
Κι ενώ ο κυβερνήτης της Λιγουρίας Τζιοβάνι Τότι προειδοποιεί πως ο αριθμός των 22 νεκρών θα αυξηθεί «σημαντικά», ο υφυπουργός Μεταφορών της Ιταλίας, Εντοάρντο Ρίξι είχε νωρίτερα γνωστοποιήσει πως τέσσερα άτομα είχαν ανασυρθεί ζωντανά από τα συντρίμμια και πως ο αριθμός των οχημάτων που είχαν εμπλακεί στο δυστύχημα, ανερχόταν στα περίπου 35 - περιλαμβανομένων και τριών φορτηγών. 
Ένα τμήμα ασφάλτου μήκους 150 έως 200 μέτρων υποχώρησε, το μεσημέρι της Τρίτης, καταπλακώνοντας αυτοκίνητα και φορτηγά που περνούσαν από κάτω και κατακρημνίζοντας όσα βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή πάνω στη γέφυρα. 
Καραμπινιέροι, αστυνομικοί, υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο, δίνοντας μάχη με το χρόνο προκειμένου να  απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί κάτω από τόνους τσιμέντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου