Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Άνοιξε η αυλαία της 4ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας 2018

Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη της 4ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας 2018 που άνοιξε αυλαία την Τετάρτη 22 Αυγούστου. Η άρτια προετοιμασία, διοργάνωση και ο συντονισμός, τα πολυθεματικά περίπτερα, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις κι η αθρόα προσέλευση προσκεκλημένων, επισκεπτών και κατοίκων του Δήμου Σκύδρας κι ευρύτερα ήταν τα χαρακτηριστικά της πρώτης ημέρας που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία προδιαγράφοντας την ανάλογη συνέχεια μέχρι την ολοκλήρωσή της, την Τρίτη 28 Αυγούστου.
Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιωήλ

και τη σεβαστή του συνοδεία.
Ακολούθησε ο χαιρετισμός – ομιλία της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου (σημ.: η ομιλία επισυνάπτεται στο τέλος του Δελτίου Τύπου). Μετά την κοπή της κορδέλας των εγκαινίων πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου Σκύδρας χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και επακολούθησε η περιήγηση στον εκθεσιακό χώρο.
Ας σημειωθεί ότι η έναρξη της Εμποροπανήγυρης συνοδεύτηκε από τις αισθαντικές μελωδίες της Δημοτικής Φιλαρμονικής.
Την τελετή έναρξης της Εμποροπανήγυρης τίμησαν με την παρουσία τους μαζί με τους πολλούς συμπολίτες μας κι επισκέπτες οι Βουλευτές του Νομού μας: Θεοδώρα Τζάκρη και Γιώργος Καρασμάνης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη και Πέτρος Ζέρζης, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Σύμβουλοι Κοινοτήτων, ο πρώην Βουλευτής Ιορδάνης Τζαμτζής, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων, του πολιτιστικού κι αθλητικού τομέα, πολιτευτές, και στελέχη της δημόσιας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου