Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Στην Πατρίδα μας οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί - Μητρετώδης: Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν

Έφτασαν λίγο μετά τις 3 το πρωί με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στη Θεσσαλονίκη από την Αδριανούπολη οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης, που κρατούνταν στις τουρκικές φυλακές από τις 2 Μάρτιου, συνοδευόμενοι από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο και τον υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο.


Στο αεροδρόμιο τους υποδέχτηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης και ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, καθώς και οι γονείς τους.

Μόλις οι δύο στρατιωτικοί αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος, στρατιωτικό άγημα τους απέδωσε τιμές.
Άγγελος Μητρετώδης
: Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν
 Ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης μιλώντας στους δημοσιογράφους θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που στάθηκαν τόσο δίπλα σε εκείνον όσο και στον Δημήτρη Κούκλατζη το διάστημα της κράτησής τους στις φυλακές της Αδριανούπολης.
«Θέλουμε να πούμε ευχαριστώ σε όσους μας στήριξαν και για όλα τα άλλα έχουμε χρόνο» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Οι γονείς των δύο στρατιωτικών ανέφεραν πως το το πρωί της Τετάρτης είχαν πάει στο μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμειο για να ανάψουν κερί και να προσευχηθούν για την απελευθέρωσή των παιδιών τους.
Στη συνέχεια προκειμένου να ταξιδέψουν στην Ορεστιάδα μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη, όπου τους βρήκε η χαρμόσυνη είδηση της απελευθέρωσης των παιδιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου