Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Συλλήψεις για κλοπή σε περιοχή της Πέλλας

Αποτέλεσμα εικόνας για αναψυκτήριο δημοτικής επιχείρησης εδεσσαςΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύλληψη για απόπειρα απάτης 
Συνελήφθη προχθές (24 Αυγούστου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 46χρονος ημεδαπός, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα, προσπάθησε σε δύο περιπτώσεις προσεγγίζοντας ηλικιωμένες γυναίκες σε περιοχές της Χαλκιδικής, να αποσπάσει χρηματικά ποσά με το πρόσχημα γνωριμίας συγγενικού τους προσώπου, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Συλλήψεις για κλοπή 
Συνελήφθησαν χθες (25 Αυγούστου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας
, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 36χρονος ημεδαπός και 34χρονη ημεδαπή, διότι όπως διαπιστώθηκε, νωρίτερα παραβίασαν αναψυκτήριο δημοτικής επιχείρησης και αφαίρεσαν εμπορεύματα και ηλεκτρικές συσκευές αξίας 2.000 ευρώ. Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν.
Εξιχνίαση κλοπής 
Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου ημεδαπού και 40χρονου αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα αφαίρεσαν σε περιοχή της Χαλκιδικής ένα σταθμευμένο μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας 36χρονου ημεδαπού, το οποίο εντοπίσθηκε επιμελώς κρυμμένο σε περιοχή με πυκνή βλάστηση και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη χθες (25 Αυγούστου 2018) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πολυγύρου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.
Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα Συνελήφθη χθες (25 Αυγούστου 2018) το πρωί στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 43χρονος αλλοδαπός, διότι διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, φιάλες με συνολικά 101 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου