Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : Ο Ανάδοχος εφαρμόζει τις Οδηγίες της Αναθέτουσας Αρχής, στις οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται και η υποχρέωση εξυπηρέτησης των μεγάλων πελατών και των επαγγελματιών !!!

Σχετική εικόναΑναφορικά με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας κειμένου συμπολίτη μας για τη λειτουργία του Γραφείου Κτηματογράφησης Αλμωπίας, με ημερομηνία δημοσίευσης την 25η Ιουλίου 2018, έχουμε την υποχρέωση να επισημάνουμε τα ακόλουθα :
Η μελέτη κτηματογράφησης με τον κωδικό ΚΤ2-07, η οποία εκπονείται στην ευρύτερη περιοχή των καλλικρατικών δήμων Αλμωπίας και Έδεσσας, διέπεται αυστηρά από συγκεκριμένες προϋποθέσεις
που θέτει ο Νόμος 2308/1995, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, αλλά και οι τεχνικές προδιαγραφές του προγράμματος, οι οποίες υπογράφονται από τον αρμόδιο Υπουργό. Συνεπεία τούτων, ο Ανάδοχος εφαρμόζει τις Οδηγίες της Αναθέτουσας Αρχής, στις οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται και η υποχρέωση εξυπηρέτησης των μεγάλων πελατών και των επαγγελματιών, εφόσον αυτοί καταθέτουν πληθώρα εγγραπτέων δικαιωμάτων ή αιτημάτων, κατόπιν προσυνεννόησης και εκτός σειράς προτεραιότητας, η οποία εφαρμόζεται για όλους τους δικαιούχους-πολίτες, πλην των προαναφερθέντων περιπτώσεων.
Η αναφερόμενη ως κυρία Σταυρούλα, είναι η υπεύθυνη του Γραφείου Κτηματογράφησης, ασκεί συγκεκριμένο έργο και δεν αποτελεί κόσμια συμπεριφορά η απαξιωτική αντιμετώπισή της, διότι μέρος των καθηκόντων της είναι η καθοδήγηση του δικαιούχου-πολίτη και ταυτόχρονα η διαφύλαξη των δεδομένων ( βιβλίων και πινάκων ) που βρίσκονται εντός του χώρου ευθύνης της και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Αναθέτουσας Αρχής ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Ν.Π.Δ.Δ. . Άλλωστε, οι δημοσιευμένες φωτογραφίες και τυχόν περισσότερες που ελήφθησαν χωρίς την προηγούμενη έγκριση της Αναθέτουσας Αρχής αποτελούν κατάφωρη παραβίαση του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, γνωστού ως 2016/679 - GDPR.
Το έργο του Εθνικού Κτηματολογίου ενώνει τους πολίτες και υπηρετεί έναν μεγάλο εθνικό σκοπό, χαρακτηριζόμενο ως το μεγαλύτερο από τα μεγάλα έργα. Ασφαλώς ο Ανάδοχος δέχεται με ικανοποίηση καλοπροαίρετες υποδείξεις και παρατηρήσεις που στοχεύουν στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον δικαιούχο-πολίτη. Παρακαλούμε, ας αποφύγουμε ενέργειες που δεν προσφέρουν θετικές υπηρεσίες και στοχεύουν σε πρόσωπα δίχως ιδιαίτερη αφορμή.   


Με εκτίμηση,


ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Πλατεία Δημοκρατίας 11                                                        
(Σπίτι των Ποιητών - Κέντρο Βαλκανικών Πνευστών)                   
58 400 ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ
ΤΗΛ :23840 41004 
ΦΑΞ:23840 41007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου