Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Συλλήψεις για ναρκωτικά ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης
 Συνελήφθη χθες (1 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 34χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Σερρών, για εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συλλήψεις για ναρκωτικά

 * Συνελήφθη χθες (1 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 35χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή του σπιτιού του 5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 83 γραμμαρίων. 
* Συνελήφθη χθες (1 Αυγούστου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 45χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του ποσότητα κάνναβης βάρους 27,8 γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης και 4 σπόροι κάνναβης, που καλλιεργούνταν σε υγρό βαμβάκι. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη χθες (1 Αυγούστου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, 44χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Έδεσσας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για εμπρησμό.
Σύλληψη για κλοπή 
Συνελήφθη χθες (1 Αυγούστου 2018) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 54χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα της ίδιας μέρας αφαίρεσε από 61χρονο ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου