Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Αγορά ασθενοφόρου, το οποίο θα παραδοθεί στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας

Φωτογραφία του Δημήτρης Μπίνος.
Μια σημαντική απόφαση έλαβε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών.
Συγκεκριμένα, μετά από πρόταση του Δημάρχου Αλμωπίας και Προέδρου των Λουτρών κ. Δημήτρη Μπίνου, αποφασίστηκε μέρος των κερδών της Λουτρόπολης να διατεθεί για την αγορά ασθενοφόρου, το οποίο θα παραδοθεί στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, με στόχο να εξυπηρετεί περιστατικά στα Λουτρά και σε ολόκληρο το Δήμο Αλμωπίας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι πέρσι διατέθηκαν 40.000 ευρώ από τα Λουτρά στο Δήμο, τα οποία αφορούσαν τον τομέα της άρδευσης.
Έτσι η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών, ως κινητήριος δύναμη του τουρισμού της περιοχής μας, δείχνει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο με αυτή την σημαντική προσφορά στην κοινωνία και σε όλους τους πολίτες του τόπου μας. Ταυτόχρονα, με τη μεγάλη αύξηση στην άφιξη τουριστών απ' όλο τον κόσμο, οφείλουμε να παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας. Η συνετή διαχείριση στα λουτρά του Πόζαρ οδήγησε σε αύξηση κερδών με αποτέλεσμα να παίρνουμε πολύ σημαντικές αποφάσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ... ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ κ καθηγητα ;
    ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ =ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή