Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Εκτέλεσε τον κουμπάρο του και μετά αυτοκτόνησε !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Εκτέλεσε τον κουμπάρο του και μετά αυτοκτόνησεΉταν 10.30΄τη νύχτα της ίδιας ημέρας, όταν βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του επί της οδού Βενιζέλου της Ξάνθης, ο 54χρονος γνωστός επιχειρηματίας οπτικών ειδών, Αγκόπ Μπαλατλιάν, πατέρας δυο παιδιών. Η οικογένειά του που παραθέριζε στο εξοχικό της στην παραλία, ανησύχησε επειδή δεν απαντούσε στις κλήσεις και ζήτησε από την Αστυνομία να ελέγξει το σπίτι
, μήπως του είχε συμβεί κάτι κακό. Το προαίσθημα των δικών του επαληθεύτηκε, καθώς ο ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη επιχειρηματίας είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι και κρατούσε στο χέρι του το όπλο με το οποίο έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

«Βόμβα» στα θεμέλια της κοινωνίας της Ξάνθης πυροδοτεί η εξιχνίαση του διπλού μυστηρίου με την δολοφονία του ασφαλιστή Κώστα Δαλακούρα και την αυτοκτονία του οπτικού Αγκόπ Μπαλατλιάν, λίγες ώρες αργότερα την περασμένη Τρίτη. Όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο ότι ο δεύτερος εκτέλεσε εν ψυχρώ τον πρώτο, που ήταν και κουμπάρος του και έπειτα έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο! Πίσω από τη διπλή τραγωδία, κρύβονται σοβαρές οικονομικές διαφορές που, πιθανότατα, είχαν τη ρίζα τους σε «χοντρό» διαδικτυακό τζόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου