Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Συλλήψεις για κλοπές σε περιοχή της Πέλλας

Αποτέλεσμα εικόνας για Συλλήψεις για κλοπέςΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
Εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης
 * Συνελήφθη σήμερα (28 Αυγούστου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 18χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Τμήματος Ανηλίκων Αθηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και ληστεία. 
* Συνελήφθη χθες (27 Αυγούστου 2018) το βράδυ σε περιοχή της
Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, 25χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πρωτοδικών Ξάνθης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
* Συνελήφθη χθες (27 Αυγούστου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 65χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα προσωρινής κράτησης και ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, για τα αδικήματα της απιστίας και της υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία.
Συλλήψεις για κλοπές 
Συνελήφθησαν χθες (27 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 2 ημεδαποί ηλικίας 64 και 50 ετών και ένας ανήλικος, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα αφαίρεσαν από χώρο επιχείρησης αλλά και από σταθμευμένο φορτηγό, το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα και προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν στο όχημα που επέβαιναν και κατασχέθηκαν. Επίσης το προηγούμενο διάστημα ο 50χρονος ενεργώντας μαζί με συνεργό του, αφαίρεσε από την αυλή οικίας σε περιοχή της Πέλλας, δοχεία με ελαιόλαδο αξίας 150 ευρώ. Επιπλέον κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν για την τέλεση των κλοπών, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία και γάντια που βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος.
Συλλήψεις για ναρκωτικά 
* Συνελήφθη χθες (27 Αυγούστου 2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 54χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του βρέθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ποσότητα κάνναβης βάρους 11 γραμμαρίων, ενώ στην αυλή εντοπίσθηκαν εκριζωμένα 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,5 μέτρων. Η παραπάνω ποσότητα κάνναβης και τα δενδρύλλια

κατασχέθηκαν.
 * Συνελήφθησαν χθες (27 Αυγούστου 2018) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 28χρονος ημεδαπός και μία 24χρονη ημεδαπή, διότι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στην οικία τους, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου