Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής από οικία 
Αποτέλεσμα εικόνας για Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίωνΣυνελήφθη χθες (24 Αυγούστου 2018) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, 23χρονος ημεδαπός, καθώς λίγο νωρίτερα, μαζί με 2 άγνωστους δράστες, προσπάθησαν να διαρρήξουν μονοκατοικία 39χρονου, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.
Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων 

Συνελήφθη σήμερα (25 Αυγούστου 2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 25χρονος ημεδαπός προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, μέσω κεντρικού υπολογιστή (server) μετέτρεψε τις οθόνες των 20 υπολογιστών από παράνομα διενεργούμενα τυχερά παίγνια σε νόμιμες ιστοσελίδες. Ο 35χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου και αναζητείται να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.
Συλλήψεις για ναρκωτικά
 * Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας συνελήφθη χθες (24 Αυγούστου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, 43χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 17,1 γραμμαρίων. 
* Συνελήφθη χθες (24 Αυγούστου) το μεσημέρι στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 48χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης. Επίσης στην οικία του εντοπίστηκε και μία γεννήτρια, η οποία όπως διαπιστώθηκε είχε αφαιρεθεί το προηγούμενο διάστημα από Ιερά Μονή και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου