Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Προσγείωση με ήττα με 1-2 για την Ελλάδα στη Βουδαπέστη

Ο Μίκαελ Σκίμπε προχώρησε σε τρεις αλλαγές σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν πριν από τέσσερα βράδια, στο "διπλό" της Ελλάδας στο Ταλίν. Στις pre game δηλώσεις του ο Γερμανός τεχνικός υποστήριξε πως περίμενε ένα δυσκολότερο παιχνίδι στη Βουδαπέστη, από αυτό κόντρα στην Εσθονία
.Τζαβέλλας αντί Λυκογιάννη, Χριστοδουλόπουλος αντί Μάνταλου και Δώνης αντί Μήτρογλου ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα της εθνικής μας, με τον φορ της Μαρσέιγ να είναι ετοιμοπόλεμος αλλά στον πάγκο, εξαιτίας των ενοχλήσεων που αντιμετώπισε μετά το ελαφρύ διάστρεμμα που αποκόμισε στο ματς του Σαββάτου (8/9).
Οι άδειες εξέδρες επηρέασαν λιγότερο τους γηπεδούχους και περισσότερο τους παίκτες της Ελλάδας, που μπήκαν νωθρά και χωρίς ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου στο ματς οι Ούγγροι πήραν το προβάδισμα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απάντησε άμεσα με γκολ, κατοχή μπάλας και ευκαιρίες, όμως ένα κακό τελευταίο πεντάλεπτο μας έφερε εκ νέου με την πλάτη στον τοίχο.
Το πλάνο που εκπόνησε ο Σκίμπε για το ματς έμπαζε νερά, αφού βάσει επιλογών αποδείχτηκε πως δεν είχε διαβάσει σωστά το ματς. Δεν είναι τυχαίο πως δύο από τις τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα, έμειναν στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου