Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Ολιβιέ Ζιρού με εκπληκτικό γκολ χάρισε στην Γαλλία την δύσκολη νίκη επί της Ολλανδίας με 2-1



H παγκόσμια πρωταθλήτρια έφτασε τους τέσσερις βαθμούς μετά και το 0-0 με τη Γερμανία στην πρεμιέρα και βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου της α΄κατηγορίας στο Nations League μετά από δύο αγωνιστικές! 
Οι «τρικολόρ», που παρατάχθηκαν με τα 10/11 της σύνθεσης η οποία αγωνίστηκε στον τελικό του πρόσφατου Μουντιάλ, πήραν το προβάδισμα στο σκορ χάρη στο γκολ του Κίλιαν Εμπαπέ στο 14’
μετά από σέντρα του Ματουιντί, για να έρθει η απάντηση από πλευράς «οράνιε» με τον Ράιαν Μπάμπελ μετά από γέμισμα του  Τετέ στο 67ο λεπτό. 
Ο Ζιρού με ένα γυριστό βολέ στο 75’ νίκησε τον Σίλεσεν, που φέρνει πάντως ευθύνη για το γκολ, δίνοντας την νίκη στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, την πρώτη τους στη νεοσύστατη αυτή διοργάνωση... 
Αυτό ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ μετά την κατάκτηση του  Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι, με τους Γάλλους φιλάθλους να το γιορτάζουν γεμίζοντας ασφυκτικά το γήπεδο. 
Αναφορικά με τη βαθμολογία του πρώτου ομίλου, η Γερμανία έμεινε στον ένα πόντο, ενώ η Ολλανδία δεν έχει ακόμα βαθμό. Και οι δύο, πάντως, έχουν δώσει ένα ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου