Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018

Πα-τέρας ασελγούσε στην 44χρονη κόρη του που έχει νοητική υστέρηση σε χωριό της Αριδαίας Πέλλας και μάλιστα στο διπλανό δωμάτιο όπου έπαιζαν τα εγγόνια του!

Τον έπιασε η ίδια η σύζυγός του μέσα στο σπίτι τους σε χωριό της Αριδαίας Πέλλας και χθες έπειτα από καταγγελία η οποία πραγματοποιήθηκε σε βάρος του συνελήφθη.
Αποτέλεσμα εικόνας για Πα-τέρας ασελγούσε στην 44χρονη κόρη Ï„Î¿Ï…Η μικρή κοινωνία του χωριού είναι σοκαρισμένα απ’ όσα έχουν καταγγελθεί και εξετάζονται από τη δικαιοσύνη. Με βάση την σχετική καταγγελία την οποία κατέθεσε η μητέρα της 44χρονης την Κυριακή 2 του μήνα η γυναίκα μπήκε στο δωμάτιο της 44χρονης κόρης της και είδε τον 65χρονο σύζυγό της να ασελγεί σε βάρος της. Η γυναίκα σοκαρισμένη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ξεκίνησε έρευνες
, αφού πρώτα επιχείρησε να μην αντιληφθούν τα εγγόνια της όλα όσα συνέβησαν.
Η 44χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και με βάση το περιβάλλον της καταγγέλλουσας επιβεβαιώθηκε και εργαστηριακά η ασέλγεια. «Πρόκειται για ένα ανθρωπόμορφο τέρας που ασέλγησε σε βάρος ενός αθώου παιδιού, επειδή ουσιαστικά περί παιδιού πρόκειται. Αναμένουμε τη δικαιοσύνη», είπε στο protothema.gr ο δικηγόρος της γυναίκας Γιάννης Καχριμάνης. Έπειτα από την εξέταση της 44χρονης και τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του ο ανακριτής Έδεσσας εξέδωσε ένταλμα και συνελήφθη χθες. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου