Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΤΟΤΛΗΣ ΚΑΙ ΝΕΤΣΟΥ ΤΟΥ Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ


ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ TAEKWONDO – KICKBOXING
Το περασμένο τριήμερο πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση- προπόνηση της επίλεκτης ομάδας Τάεκβοντο της Ένωσης Βορείου Ελλάδος για τις ηλικίες των Πάιδων / Κορασίδων κηρύττοντας έτσι την έναρξη της νέας περιόδου και για τα κλιμάκια. Εκεί παρευρέθηκαν και οι αθλητές του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ μέλη των κλιμακίων Τότλης Ιωάννης και Νέτσου Σταυρούλα όπως και η προπονήτρια του συλλόγου μας και προπονήτρια των κλιμακίων Μπιρόζη Αναστασία. Οι αθλητές προπονήθηκαν, διέμειναν και σιτίστηκαν στα προπονητήρια της Ένωσης στην Θεσσαλονίκη συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει των ερχόμενων πρωταθλημάτων.
Ωστόσο δυναμικά συνεχίζεται η προετοιμασία των αθλητών του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και του ΚΙΚΜΠΟΞΙΝΓΚ του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ που ξεκίνησε από τις 20 Αυγούστου για τα αγωνιστικά τμήματα και 3 Σεπτεμβρίου για όλα τα τμήματα!
Εκ μέρους του Δ.Σ. ευχόμαστε καλή σχολική και αγωνιστική χρονιά σε όλους τους μαθητές – αθλητές, καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη. Από μεριά μας μπορούμε με τον πιο ευχάριστο τρόπο να συμβάλουμε σημαντικά στην υγεία, την ομαλή ανάπτυξη και την εισαγωγή των παιδιών σας στον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό. Μέσο μας το Ταεκβοντο, η πιο δημοφιλής πολεμική τέχνη και Ολυμπιακό Άθλημα προσαρμοσμένο στις ανάγκες τις σύγχρονης κοινωνίας και το Κικμπόξινγκ ένα μαχητικό σπόρ για όλους! Ελάτε να γυμναστούμε παρέα, να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση μας, την πειθαρχία και τον αυτοέλεγχο, να διασκεδάσουμε και αργότερα να διακριθούμε!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Αγίου Δημητρίου 35 , 2381028925

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου