Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Σύλληψη για κατοχή κάνναβης Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπώνΣυλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

 Συνελήφθησαν χθες (13 Σεπτεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, δύο αλλοδαποί ηλικίας 27 και 40 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε ο 27χρονος, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει τον ομοεθνή του, που είχε εισέλθει νωρίτερα παράνομα στη χώρα. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και το χρηματικό ποσό των 775 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 27χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών.
Σύλληψη για 
κατοχή κάνναβης 
Συνελήφθη χθες (13 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 46χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία του ποσότητα κάνναβης βάρους 80 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Σύλληψη για 
απόπειρα κλοπής 
Συνελήφθη χθες (13 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 49χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, πρωινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, μπήκε παράνομα σε αυλή οικίας στις Σέρρες με σκοπό την κλοπή, χωρίς όμως να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι το προηγούμενο διάστημα σε περιοχή των Σερρών, αφαίρεσε μέσα από σταθμευμένο όχημα, ένα τσαντάκι με το χρηματικό ποσό των 136 ευρώ και τραπεζικές κάρτες.
Σύλληψη για 
παράβαση του 
τελωνειακού 
κώδικα 
Συνελήφθη χθες (13 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 64χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο του καταστήματός του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 130 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου