Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Συλλήψεις για ναρκωτικά και περί όπλων

Αποτέλεσμα εικόνας για Συλλήψεις για ναρκωτικά και περί όπλωνΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
 * Συνελήφθη χθες (10 Σεπτεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 45χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, 22 φυσίγγια και ένα σπρέι πιπεριού. Επιπλέον, με τη συνδρομή
αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, εντοπίσθηκε σε δασική περιοχή μία συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους 10,2 γραμμαρίων, την οποία είχε αποκρύψει.
 * Συνελήφθησαν σήμερα (11 Σεπτεμβρίου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 2 ημεδαποί ηλικίας 29 και 23 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού ποσότητα κάνναβης βάρους 20 γραμμαρίων. Επιπλέον από την κατοχή του 29χρονου κατασχέθηκε ένα σπρέι πιπεριού.
Σύλληψη για κλοπή 
Συνελήφθη χθες (10 Σεπτεμβρίου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, 27χρονος ημεδαπός, διότι λίγο νωρίτερα, παραβίασε ένα κατάστημα σπάζοντας την τζαμαρία του και αφαίρεσε κοσμήματα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.
Σύλληψη για μεταφορά αλλοδαπών 
Συνελήφθη βραδινές ώρες της 8 Σεπτεμβρίου 2018 σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Χαλκιδικής, 37χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Εξιχνιάσεις  κλοπών 
* Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το περασμένο διάστημα παραβίασε οικία σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και κοσμήματα.
 * Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Αύγουστο διέρρηξε χώρο ιατρείου σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 500 ευρώ.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα Συνελήφθη χθες (10 Σεπτεμβρίου 2018) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 36χρονος αλλοδαπός, διότι διαπιστώθηκε να έχει εισάγει παράνομα και να μεταφέρει σε όχημα, 170 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.
Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις
 * Συνελήφθη χθες (10 Σεπτεμβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 33χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για το αδίκημα της κλοπής. 
* Συνελήφθη χθες (10 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ποροΐων, 25χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 26 μηνών, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 
* Συνελήφθη σήμερα (11 Σεπτεμβρίου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας - Κολινδρού, 27χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 17 μηνών, για το αδίκημα της πλαστογραφίας και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου