Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Αλμωπίας

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Αλμωπίας
Σας καλούμε να έρθετε στις 24 Σεπτεμβρίου του έτους 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30μ.μ. (2:30 μ.μ.), στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, σύμφωνα με το άρθρο 77 του Ν.4555/18 (το οποίο αντικατέστησε το άρθρο 75 του 3852/2010), στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας, για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.
Τροποποίηση της υπ.αριθ.242/2018 απόφασης Ο.Ε. που αφορά την 11η αναμόρφωση προϋπολογισμού – τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του έτους 2018.
2.Επανεξέταση πρακτικού β΄ σταδίου δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου και λήψη σχετικής απόφασης.
3.
Κατάρτιση όρων δημοπράτησης Μίσθωσης Ακινήτου για τη στέγαση των Υπηρεσιών του Τμήματος Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών και του Τμήματος Δημοτικής Κατάστασης, Ληξιαρχείου (Δ.Ε. Αριδαίας) και Αλλοδαπών.
4.Επικαιροποίηση της αρ. 72/2018 απόφασης Ο.Ε. περί καθορισμού όρων δημοπράτησης, λόγω τροποποίησης πρότυπων τευχών δημοπράτησης του έργου "Ασφαλτόστρωση οδικού δικτύου Δήμου Αλμωπίας"
5.Καθορισμός όρων δημοπράτησης για το έργο με τίτλο:Συντήρηση και ελαιοχρωματισμός των εξωτερικών επιφανειών του κτιρίου του Νηπιαγωγείου Αψάλου
6.Καθορισμός όρων δημοπράτησης συνοπτικού διαγωνισμού του έργου "Κατασκευή γεφυροδιαβάσεων Δήμου Αλμωπίας"
7.«Ορισμός υπολόγου (υπαλλήλου του δήμου) ενταλμάτων προπληρωμής, για ''Ηλεκτροδότηση δημοτικών ακινήτων" και έγκριση έκδοσης ενταλμάτων προπληρωμής»
8.«Απόδοση λογαριασμού (εντάλματος προπληρωμής) – απαλλαγή υπολόγου»
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ


Σας καλούμε να έρθετε στις 24 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 μ.μ., στο Δημαρχείο Αλμωπίας, στην Αριδαία, στην τακτική δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, για να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1o ΘΕΜΑ:

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο, για την ασφάλεια καταστημάτων πιστωτικών ιδρυμάτων στο πλαίσιο της υπ΄ αριθ.3015/23-03-2009 Υπουργικής Απόφασης.
2o ΘΕΜΑ:
Εισήγηση του γραφείου Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Αλμωπίας, για ανακλήσεις αδειών ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου