Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Μυστηριώδης δολοφονία 28χρονου μοντέλου

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο της 28χρονης Kelsey Quayle, η οποία βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, με μία σφαίρα στο λαιμό.Το άτυχο μοντέλο, που μόλις είχε μετακομίσει στην Atlanta μαζί με τον σύντροφό της, πυροβολήθηκε στο λαιμό την ώρα που οδηγούσε το όχημά της στο Clayton County της Τζόρτζια των ΗΠΑ.
Η επίθεση εναντίον της έγινε την ώρα που πήγαινε προς τη δουλειά της
, καθώς είχε πιάσει δουλειά, για έξτρα χαρτζιλίκι, σε ένα οδοντιατρείο της περιοχής.
Η Quayle δέχθηκε πυροβολισμούς στο λαιμό ενώ οδηγούσε,  με αποτέλεσμα να μείνει αναίσθητη και το όχημά της να προσκρούσει μετωπικά με δύο άλλα αυτοκίνητα.
Αστυνομικοί της περιοχής κλήθηκαν στο σημείο μετά από αναφορές για τροχαίο ατύχημα, ενώ δεν υπήρχαν αναφορές για πυροβολισμούς.  Τα τραύματα από τις σφαίρες διαπιστώθηκαν στο νοσοκομείο.Οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχει ύποπτος για τη δολοφονία και καλούν το κοινό να δώσει όποια πληροφορία μπορεί.
Η οικογένεια του θύματος κλήθηκε να πάρει μια δύσκολη απόφαση: Αποσύνδεσαν το μηχάνημα υποστήριξης, που την κρατούσε στην ζωή, αφού οι γιατροί του νοσοκομείου Grady Memorial τους πληροφόρησαν πως η Kelsey ήταν εγκεφαλικά νεκρή λόγω των πυροβολισμών.Kelsey Quayle - μοντέλο - δολοφονία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου