Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Γεώργιος Τσιώνης : Αλλάζουμε εμείς, αλλάζει η Αλμωπία


Η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται καθημερινά να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις και να διαχειριστεί με σωστό τρόπο τα προβλήματα που ήδη υπήρχαν στον τόπο μας αλλά και αυτά που προέκυψαν από την εσφαλμένη τακτική της κεντρικής διοίκησης.
Μέχρι τώρα, το έργο που προσπάθησε με ειλικρίνεια, να παρουσιάσει και να υλοποιήσει η τωρινή Δημοτική Αρχή είναι σαφώς ένα μεγάλο βήμα. Δυστυχώς όμως με τους λάθος χειρισμούς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα.
Πρέπει να ηγείται του τόπου μας μια ισχυρή προσωπικότητα, έτοιμη να φέρει εις πέρας όποια δυσκολία αντιμετωπίσουν οι πολίτες και ο τόπος μας. Μία δυνατή φιγούρα περιτριγυρισμένη από μία ισχυρή ομάδα ανθρώπων που έχουν όρεξη και όραμα για την Αλμωπία και όχι προσωπικά συμφέροντα.
Υπάρχει έλλειψη αποφασιστικότητας, δράσης, τεχνογνωσίας και προγραμματισμού
με αποτέλεσμα τα μικρά προβλήματα να γιγαντώνονται και να πνίγουν την Αλμωπία. Ακόμη, ο εσωτερικός πόλεμος που υπάρχει στην Δημοτική Παράταξη και τα βέλη κατά του Δημάρχου έχουν διχάσει την κοινή γνώμη.
Η Αλμωπία είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα νέο πρόγραμμα τουρισμού, να δώσει νέες θέσεις εργασίας σε νέα παιδιά, που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους για να βρουν ένα καλύτερο αύριο. Πρέπει να κάνουμε την Αλμωπία μία φιλόξενη περιοχή για μικρούς και μεγάλους.
Οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας και για τις ζωές μας. Η πλούσια σε ομορφιά περιοχή μας πρέπει να ζωντανέψει και να δώσει μία νέα πνοή στους κατοίκους της.
Είναι ώρα να αναλάβουν την διοίκηση του τόπου μας άνθρωποι δραστήριοι, με όρεξη για δουλειά, έχοντας μεράκι για να βελτιώσουν την υπάρχουσα κατάσταση, με όνειρα για ένα καλύτερο, διαφορετικό αύριο για τα παιδιά τους.
Με αισιοδοξία, πίστη και θέληση η αλλαγή του τόπου μας είναι εφικτή. Η ανάπτυξη πρέπει να γίνει μονόδρομος για την Αλμωπία μας.

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΤΣΙ ΝΕΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΤΕΜΠΕΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΙΤΖΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή