Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Γεώργιος Τσιώνης : Βάζουν διόδια στην ανάπτυξη !!!

Αίσθηση προκαλεί στους κατοίκους της Αλμωπίας η τοποθέτηση και η λειτουργία των διοδίων προς τα Λουτρά Πόζαρ. Κάτι τέτοιο μοιάζει καταστροφικό για την τοπική οικονομία και τις επιχειρήσεις. Σε έναν φυσικό παράδεισο βάζουμε το χέρι μας για να βγάζουμε κέρδη μην σκεπτόμενοι τα αρνητικά αποτελέσματα αυτής της ενέργειας για τον τόπο μας. Η Δημοτική αρχή φέρθηκε επιπόλαια σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα που θα κλονίσει την επισκεψιμότητα και την φήμη του τόπου μας. Οι αρμόδιοι δείχνουν να μην ενδιαφέρονται πραγματικά και να είναι απόντες από την συζήτηση με τους συμπολίτες τους
και την επίλυση του θέματος.

Απούσα η Δημοτική αρχή από τις καθημερινές και ουσιαστικές ανάγκες των πολιτών της Αλμωπίας. Αφήνοντας στην τύχη τους τον πλούτο της περιοχής μας, την επιθυμία των κατοίκων της για το καλύτερο, για την πρόοδο και την ανάπτυξη. Τα ζητήματα που χρήζουν λύση είναι εκεί έξω και σας τα υποδεικνύουν καθημερινά οι συμπολίτες σας κι εσείς κάνετε πασαλίματα, ροκανίζοντας τον χρόνο για τις επερχόμενες εκλογές. Ήρθε η ώρα να ακούσετε και να αισθανθείτε την κοινή γνώμη. Ο κόσμος ζητάει μια αλλαγή.

Δώστε χώρο στους νέους ανθρώπους να πουν την γνώμη τους, το όραμά τους, να δουλέψουν και να παλέψουν για τον τόπο τους. Να ασχοληθούν με τα κοινά, να βοηθήσουν έμπρακτα στις δυσκολίες που υπάρχουν. Να ομορφύνουν την Αλμωπία μας γιατί λυπούνται να την θάβει ο χρόνος που περνάει. Δεν χωράνε πλέον προσωπικά συμφέροντα παρά μόνο θέληση, όρεξη και μεράκι για ένα καλύτερο αύριο.

5 σχόλια:

  1. ωραια φιλε παρε και τον ντουλιο μαζι σου η τον δημοσιογραφο τις δεκαρας ωπος τον λεγατε και κατεβειτε στις εκλογες και μη μασ πριζεται αι σιχτιρ πια ελεοσ πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γραψτε τασχολια ρεεεεεεεε ντουλιο γραψτε ρε με το νανιαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αισθηση προκαλεί η ανύπαρκτη παρουσία σου φερεφωνο του Τσανταλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ! ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ -ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΟΚΛΑΣΤΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. aytoi kala pernoun ti tous niazi gia ton ypolipo kosmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή