Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Όχι στα ερπετά και τα σαλιγκάρια !!!

Η καθαρίστρια που βρέθηκε στη φυλακή :“Ντρέπομαι αλλά έτρεμε η ψυχή μου”!

Βόλος: Η καθαρίστρια που βρέθηκε στη φυλακή για πλαστό απολυτήριο δημοτικού λύνει τη σιωπή της – “Ντρέπομαι αλλά έτρεμε η ψυχή μου”! | Newsit.grΔεν είναι το μοναδικό περιστατικό που έχει συμβεί στην Ελλάδα .Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς πως γίνονται οι προσλήψεις και ποιοι βάζουν τα κριτήρια που θα προσληφθούν ;

Πόσες  θα μπορούσαν να είναι φωτογραφικές , από τις προσλήψεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από ίδρυση του Ελληνικού Κράτους .Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας ,αυτό δεν είναι δυνατό .Βεβαίως και είναι κατακριτέα η πράξη της καθαρίστριας ,διότι στην θέση της θα ήταν κάποια άλλη τόσα χρόνια .

Όμως πόσο δίκαια ήταν τα κριτήρια για την τότε πρόσληψη μιας καθαρίστριας , που εξαιρεί την συμμετοχή από το διαγωνισμό όσες δεν έχουν απολυτήριο δημοτικού ;

Αυτά συμβαίνουν δυστυχώς στον Ελλαδικό χώρο ,διότι η Αξίες και οι Ικανότητες του κάθε Ανθρώπου ,αξιολογούνται με διαφορετικά κριτήρια .
Ποτέ δεν είναι αργά για μια μεγάλη αρχή αξιοκρατίας και ίσης μεταχείρισης , αρκεί να μπουν οι βάσεις  και οι κανόνες , όπου οι άξιοι θα προχωρούν και θα δημιουργούν και όχι τα ερπετά και τα σαλιγκάρια να τοποθετούνται σε θέσεις και ρόλους ,όπου ο μοναδικός του σκοπός είναι η προσωπική τους επιβίωση !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου