Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Συλλήψεις για κλοπές στα Γιαννιτσά

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
Συλλήψεις για κλοπές
 * Σε συνέχεια χθεσινού ενημερωτικού δελτίου αναφορικά με τη σύλληψη 46χρονου αλλοδαπού, για διάρρηξη και απόπειρα διάρρηξης δύο διαμερισμάτων στα Γιαννιτσά, συνελήφθησαν χθες (16 Νοεμβρίου 2018) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 37χρονος ημεδαπός, 43χρονος αλλοδαπός και 24χρονη αλλοδαπή, συνεργοί του 46χρονου στη διάπραξη διαρρήξεων και
κλοπών. Στην κατοχή του 43χρονου και της 24χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, διαρρηκτικά εργαλεία και χρηματικό ποσό 175 ευρώ, ενώ σε έρευνα της οικίας του 37χρονου εντοπίσθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ένα αεροβόλο πιστόλι. Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν ως μέσο τέλεσης των κλοπών. 
 * Συνελήφθησαν  (16 Νοεμβρίου 2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 4 αλλοδαποί ηλικίας 35, 19, 18 και 18 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού, νωρίτερα την ίδια ημέρα, μπήκαν προσποιούμενοι του πελάτες σε δύο καταστήματα στην Κατερίνη και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 454 ευρώ. Τα παραπάνω άτομα εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, να επιβαίνουν σε όχημα μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα κλεμμένα προϊόντα. Το όχημά τους κατασχέθηκε, ενώ τα κλεμμένα προϊόντα αποδόθηκαν στους υπεύθυνους των καταστημάτων.
Εξιχνίαση κλοπών 
Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, από τον περασμένο Ιούνιο έως και τον Οκτώβριο, διέπραξε σε περιοχές των Σερρών, δύο κλοπές από οικίες καθώς και μία διάρρηξη καταστήματος, κατά τις οποίες αφαίρεσε χρήματα, οικιακό εξοπλισμό και μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 5.300 ευρώ. Σε έρευνα της οικίας του εντοπίσθηκε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Συλλήψεις για ναρκωτικά 
Συνελήφθησαν  (16 Νοεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 35χρονος ημεδαπός και 26χρονη ημεδαπή, καθώς σε έρευνα της οικίας τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και χασισέλαιου, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 5 ναρκωτικά δισκία και άλλες ναρκωτικές ουσίες. Επίσης από την κατοχή της 26χρονης κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης.
Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις 
* Συνελήφθη (16 Νοεμβρίου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 49χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. 
* Συνελήφθη  (16 Νοεμβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, 21χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου