Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Εξιχνιάσθηκε άμεσα ληστεία σε ζευγάρι ηλικιωμένων

 Συνελήφθησαν 2 ανήλικοι οι οποίοι μαζί με συνεργό τους μπήκαν στην οικία των ηλικιωμένων και με τη χρήση βίας αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα
Αποτέλεσμα εικόνας για Εξιχνιάσθηκε άμεσα ληστεία σε ζευγάρι ηλικιωμένωνΕξιχνιάσθηκε μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ληστεία που έγινε προχθές (6 Νοεμβρίου 2018) τα ξημερώματα στις Σέρρες, σε βάρος 83χρονου ημεδαπού και της 82χρονης συζύγου του.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο ανήλικοι χθες
(7 Νοεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, ενώ ταυτοποιήθηκαν και τα στοιχεία 20χρονου συνεργού τους, όλοι τους ημεδαποί.

Ειδικότερα, ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν σε οικία σε περιοχή των Σερρών και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από το ζευγάρι ηλικιωμένων, κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, κατά δήλωση των παθόντων.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου