Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Μην σωπαίνεις όταν σκοτώνουν παιδιά !!! Μακρίδου Αγάθη Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚΗ εικόνα ίσως περιέχει: την Αγαθη Βουδρεσλη Μακριδου, χαμογελάει, κοντινό πλάνοΑποκαλυπτικός ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς για την δράση κυκλωμάτων στα νησιά όπου μόλις κάποιο ασυνόδευτο παιδί ή βρέφος έπαιρνε βίζα η μοίρα του ήταν να οδηγηθεί σαν πρόβατο στην σφαγή στα ιατρεία του θανάτου, ώστε να του αφαιρεθούν όλα τα όργανα.
Ποιος είδε το φρικιαστικό βίντεο με το πεντάχρονο προσφυγόπουλο που ούρλιαζε στον διάδρομο του ιατρείου και δεν λύγισε η ψυχή του; Ποιος άραγε είδε το βίντεο και δεν εξοργίστηκε με αυτήν την μερίδα συμπολιτών μας που στον βωμό του χρήματος θυσιάζουν ανθρώπινες ψυχές που ήδη έχουν βιώσει την φρίκη του πολέμου; Ποιος ενσυνείδητος γιατρός και δημόσιος λειτουργός
είδε το βίντεο και δεν αισθάνθηκε ντροπή και οργή για συναδέλφους του που τελούν έγκλημα κτηνωδίας καταπατώντας συνειδήσεις και όρκους;
Σε αυτό το θέμα διακρίσεις δεν υπάρχουν. Όπως όλοι προστατεύουμε τα παιδιά μας,έτσι οφείλουμε να προστατέψουμε κι αυτά τα παιδιά που το πεπρωμένο τους ήταν να χάσουν τους γονείς τους και να ταξιδέψουν στην χώρα μας με την ελπίδα να ξεχάσουν όσα βίωσαν και όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
Ως κοινωνία οφείλουμε να απλώσουμε πέπλο ανθρωπιάς και προστασίας πάνω από αυτά παιδιά. Οι Έλληνες είμαστε φιλότιμοι,φιλόξενοι κι ιδιαίτερα ευαίσθητοι όσον αφορά τα παιδιά και το έχουμε αποδείξει. «Ωχαδελφισμός» και «δεν βαριέσαι» δεν χωρούν σε αυτήν την περίπτωση.
Η επόμενη κυβέρνηση οφείλει να διερευνήσει τις πολιτικές ευθύνες και να στείλει στον εισαγγελέα όσους από πράξεις ή παραλείψεις επέτρεψαν κι επιτρέπουν τέτοιου είδους κτηνωδίες που παραβιάζουν βάναυσα την ανθρώπινη ύπαρξη και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Απ’ότι φαίνεται η σημερινή κυβέρνηση είναι απασχολημένη με το να ξεπουλά την πατρίδα μας ,που δεν την ενδιαφέρει ότι το βίντεο της μικρής Σύριας έκλεισε με την φράση «τελικά της πήραν όλα τα όργανα».
Μακρίδου Αγάθη
Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ

1 σχόλιο: