Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Και τότε μόνος και Τώρα μόνος ο Δήμαρχος Αλμωπίας !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Αλμωπίας ,αυτή του Γιώργου Χατζηγιαννίδη
Μια ακόμη παραίτηση Δημοτικού Συμβούλου από τον κουτσό συνδυασμό του Μπίνου Δημήτρη Αλμωπίας ,αυτή του Γιώργου Χατζηγιαννίδη , η οποία μεγαλώνει το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος .
Βέβαια η πολύκροτη συνάντηση του συνδυασμού διαρκώς αναβάλλεται διότι ο κ. Μπίνος φοβάται ...την νύχτα .
Η παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου ήταν γνωστή από καιρό , αφού η διαρκής υποβάθμιση του κ. Χατζηγιαννίδη δεν άφηνε άλλα περιθώρια .
Ο μήνας Δεκέμβρης  θα είναι ένα πολύ μεγάλο καρότο ,το οποίο θα χρησιμοποιήσει
ο Μπίνος Δημήτρης ,αξιοποιώντας το όπλο των Αντιδημαρχιών .
Επίσης προκειμένου να πείσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους συμβούλους του ,θα θυσιάσει και την Προεδρία της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών Α.Ε. 
Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των υποσχέσεων του Δημήτρη Μπίνου  και των ψεύτικων δεσμεύσεων π.χ. η αφίσα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Καταδύσεων Στέφανου Ευάγγελου Τζιβόπουλου , η οποία θα τοποθετείτο στην πισίνα των Λουτρών  προ τριετίας κι άλλα πολλά ,μεγαλώνει διαρκώς την αναξιοπιστία του στην κοινωνία της Αλμωπίας ,κι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει .

6 σχόλια:

  1. Μπράβο στον κ.Χατζηγιαννίδη για την υπομονή που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια και ένα επιπλέον μπράβο στα μέσα ενημέρωσης που αναφέρουν τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτήν την κοινωνία που λέγεται Αλμωπία. Ελπίζω ο κόσμος έχοντας γνώση για όλα αυτά στις επόμενες εκλογές να ψηφίσει άτομα με ειλικρίνεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μεγαλυτερο προβλημα το εχει ο εγκεφαλοσου ρε ντουλιο δημοσιογ. της δεκαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν εχεις δει τιποτε δεξιεκουμουνιστοφασιστα ,μολις κοπει ο μισθουλακος και αρχισεις να πεινας τοτε να δεις γλεντια ... επειγοντος γιατρο θελεις αν και για σενα εχει σηκωσει τα χερια η Ιατρικη '' ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΕ ''

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!! Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ, ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΛΕΩ ΟΜΩΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΚΟΥΝΙ !! ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ !

      Διαγραφή
    2. Πες μας ρε σιφουνα τα εργα του ,εκτος αν λες για τα ταξιδια και τις φωτο

      Διαγραφή