Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Κατερίνα Ιγνατιάδου Δήμαρχος Σκύδρας : Ένταξη και χρηματοδοτηση απο τα ΠΕΠΚΜ της ενεργειακης αναβαθμισης σχολειων του Δημου μας, προυπολογισμου, ανω των 2.000.000 ευρω!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Κατερίνα Ιγνατιάδου Δήμαρχος ΣκύδραςΑκομη μια μεγαλη επιτυχια και χαρουμενα νεα για το Δημο Σκυδρας και ειδικοτερα για τα σχολεια μας, που οπως ειναι γνωστο και συνομολογειται απ ολους, ειδικα τους εκπαιδευτικους που ερχονται απο σχολικες μοναδες αλλων δημων, οτι ειναι τα καλυτερα και οτι η δικη μας δημοτικη αρχη, ξερει και αναγνωριζει το ρολο των σχολειων και ειναι διπλα σ ολη τη σχολικη κοινοτητα!!! Εγιναν δεκτες οι προτασεις μας και εγκριθηκαν οι αιτησεις μας, απο τα ΠΕΠ Κεντρικης Μακεδονιας, για την ενταξη και χρηματοδοτηση απο τα ΠΕΠΚΜ της ενεργειακης αναβαθμισης σχολειων του Δημου μας, προυπολογισμου, ανω των 2.000.000 ευρω!!! Αφορα τις σχολικες μοναδες
του 1ου δημοτικου σχολειου Σκυδρας, του Λυκειου Σκυδρας, του Γυμνασιου και Λυκειου Καλης και του Δημοτικου Σχολειου Σεβαστειανων. Η ενεργειακη αναβαθμιση των παραπανω σχολειων αφορα αντικαταταστασεις κουφωματων, συστηματων θερμανσης κλπ. Οταν επιστρεψω στο γραφειο μου θα ανακοινωσουμε αναλυτικα τα ποσα για καθε σχολικη μοναδα και τις συγκεκριμενες παρεμβασεις!!

 ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ- ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ- ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑ- ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ- ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ- ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου