Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε αγροτική περιοχή της Πέλλας


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
Συλλήψεις για ναρκωτικά 
* Συνελήφθησαν προχθές (5 Δεκεμβρίου 2018) το βράδυ στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ημεδαποί ηλικίας 39 και 35 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο κατά την είσοδό τους στη χώρα, βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου επιμελώς κρυμμένες μέσα σε κλειδιά οχήματος που χρησιμοποιούσαν, 3 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 4,8 γραμμαρίων και μικροποσότητα κοκαΐνης, τις οποίες είχαν εισάγει από κοινού. Επιπλέον από την κατοχή τους κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα
και το παραπάνω όχημα, ενώ σε έρευνα της οικίας του 39χρονου σε περιοχή των Σερρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: > δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης, > 4 ναρκωτικά δισκία, > ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα, > 16 φυσίγγια και > 14 νομίσματα που εμπίπτουν στη νομοθεσία για την προστασία των αρχαιοτήτων. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)
 * Συνελήφθη  (6 Δεκεμβρίου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 49χρονος ημεδαπός, διότι σε δασική και σε αγροτική περιοχή της Πέλλας, διαπιστώθηκε να αποκρύπτει μέσα σε κυψέλες μελισσών, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 612 γραμμαρίων, ενώ και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Συλλήψεις για κλοπή 
Συνελήφθησαν  (6 Δεκεμβρίου 2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, δύο ημεδαπές ηλικίας 40 και 38 ετών, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, μπήκαν σε κατάστημα προσποιούμενες τις πελάτισσες και αφαίρεσαν προϊόντα αξίας 100 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, το προηγούμενο διάστημα διέπραξαν ακόμη 2 κλοπές από καταστήματα σε περιοχές της Πιερίας, αφαιρώντας προϊόντα συνολικής αξίας 50 ευρώ.

Σύλληψη για απάτη 
Συνελήφθη  (6 Δεκεμβρίου 2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 63χρονη ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, με το πρόσχημα των μελλοντικών προβλέψεων με τη μέθοδο της χαρτομαντείας, αποσπούσε χρηματικά ποσά, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος. Σε έρευνα της οικίας της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάρτες χαρτομαντείας. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση
 Συνελήφθη χθες (6 Δεκεμβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας - Κολινδρού, 61χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών, 6 μηνών και 11 ημερών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου