Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Διονύσης Σταμενίτης :Ποτέ κανεις δεν πρόδωσε την Ελλάδα περισσότερο απο τους ...

Αποτέλεσμα εικόνας για σταμενιτης διονυσης πελλαΌσα συμβαίνουν στη χώρα απο την Κυριακή το πρωί θα μπορούσαν να είναι ένα πολυ καλό σενάριο για κωμωδία στο σινεμά. Δυστυχώς όμως, για την Ελλάδα και τους Έλληνες, αποτελούν μια ζοφερή πραγματικότητα.
Στημένα πολιτικά διαζύγια, επιλεκτικές διαγραφές, δανεικοί βουλευτές, καταπάτηση της διακριτότητας των θεσμικών ρόλων, θεατρινισμοί και αστείες παραιτήσεις, είναι όλα όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες.
Ένας τραγικός πρωθυπουργός που ευτελίζει
τους θεσμούς για να κρατηθεί στην εξουσία και μια κυβερνητική πλειοψηφία κουρελού που κρατιέται με ανταλλάγματα και συναλλαγές.
Και πίσω απο αυτό το κακόστημενο θέατρο η μεθόδευση της υπερψήφισης μιας κάκιστης συμφωνίας που χαρίζει την ιστορία μας στους Σκοπιανούς.
Ποτέ καμία κυβέρνηση και κανένας πρωθυπουργός δεν εξυπηρέτησαν καλυτερα τα εθνικά συμφέροντα των Σκοπίων. Ποτέ κανείς δεν τόλμησε να μιλήσει για μακεδονική γλώσσα και μακεδονική εθνότητα. Ποτέ κανεις δεν πρόδωσε την Ελλάδα περισσότερο απο τους ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.
Οι εκλογές ο μόνος δρόμος για να ξεκινήσουμε απο την αρχή!
Αυτή δεν είναι μια πραγματικότητα που μας αξίζει, αυτό δεν είναι το πολιτικό προσωπικό που μας αξίζει, αυτή δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει.
Τα ψέματα τελειώσαν. Όποιος δώσει ψήφο εμπιστοσύνης αναγνωρίζει στους Σκοπιανούς μακεδονική γλώσσα και μακεδονική εθνότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου