Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Δέχθηκα απειλές για να ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών Ήρθε ο Γερμανός πρέσβης και με απείλησε ....Βασίλης Λεβέντης

Λεβέντης: Δέχθηκα απειλές για να ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών
Απειλές από τον Γερμανό και τον Αμερικανό πρέσβη κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης προκειμένου να ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών.

«Ήρθε ο Γερμανός πρέσβης και με απείλησε, μου είπε αν δεν ψηφίσετε τις Πρέσπες κύριε Λεβέντη, δεν θα μπείτε στην Βουλή. Και ο Αμερικανός πρέσβης, τα ίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Θέμα 104,6. «Η ελληνική κυβέρνηση είναι ορντινάτσα των Αμερικανών»
, τόνισε ακόμα.
Όπως υπογράμμισε ο κ. Λεβέντης, «η συμφωνία αυτή είναι όλη υπέρ των Σκοπίων και εξαρχής προδοσία για την Ελλάδα. Οι Σκοπιανοί τα κερδίζουν όλα».
Αναφερόμενος στην συνάντηση που θα έχουν Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, ο κ. Λεβέντης σχολίασε ότι όπως εξελίσσεται το θέμα «ο Καμμένος γίνεται ξεφτίλα αν δεν αποσύρει την εμπιστοσύνη. Ο Καμμένος θα αποσύρει την εμπιστοσύνη, θα πάψει να είναι συνεταίρος αλλά επειδή είναι σε κωμικοτραγική κατάσταση και αυτός, θα αφήσει (να ψηφίσουν) κατά συνείδηση τους βουλευτές του. Τι έχει να κερδίσει αν θέσει θέμα διαγραφών; Άνθρωποι σαν την Κουντουρά πότε θα ξαναδούν υπουργεία; Και δέκα ημέρες να μείνουν στο υπουργείο είναι σημαντικό».
«Η μία αμοιβή είναι πάρε λεφτά, η άλλη πάρε υπουργείο, η άλλη θα σε κάνουμε πρόεδρο των ΕΛΤΑ. Πουλημένα κρέατα όλοι. Αυτή η Βουλή είναι καταραμένη. Έγιναν το 2015 εκλογές με λίστα. Στους 151 ο Τσίπρας θα υπολογίζει και την Μεγαλοοικονόμου που είναι βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων. Δεν τα συγχωρεί αυτά ο κόσμος. Ο Μητσοτάκης μου πήρε τον Κατσαντώνη της Λάρισας . Το κάνανε ποδόσφαιρο, θα το πληρώσουν τώρα. Όταν ανοίγεις την πόρτα της κόλασης, εισπράττεις θύελλες. Ο λαός δεν είναι ηλίθιος», ανέφερε ο κ. Λεβέντης.
«Ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας για εμένα είναι σαπίλα. Είναι πρόστυχοι που παίρνουν βουλευτές με λίστα και λένε ότι έχουν 151. Οι βουλευτές όταν είναι εκλεγμένοι με λίστα, οφείλουν να παραδίδουν την έδρα. Ο Τσίπρας και όλο το σύστημα είναι τόσο διεφθαρμένο που μπορεί να βρει και 300», πρόσθεσε.
Όσον αφορά στις επερχόμενες εκλογές, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εκτίμησε ότι αυτές θα γίνουν τον Μάρτιο. «Δεν μπορεί να κάτσει πάνω από τρεις εβδομάδες (σ.σ. αφού φύγει ο Καμμένος), έτσι η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση κουρελού, γελάνε και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, γελάνε και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Ακόμα, μίλησε για παρέμβαση Παυλόπουλου στο θέμα της κυβέρνησης ανοχής, λέγοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε στην κυβέρνηση «αυτό που λέτε για κυβέρνηση ανοχής, δεν γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου