Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

Κάλεσμα από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά στις επιχειρήσεις να συμμετέχουν στις εκθέσεις Detrop & Oenos 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για 28η DETROP BOUTIQUE & στην 7η OENOS 2019
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συμμετέχει στην 28η DETROP BOUTIQUE & στην 7η OENOS 2019 που θα πραγματοποιηθούν από τις 02 έως τις 04 Μαρτίου 2019 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ –ΗELEXPO στην Θεσσαλονίκη.


«Προσκαλούμε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας να συμμετέχουν στις δύο εκθέσεις του κλάδου
τροφίμων και ποτών. Είναι μία διπλή δυναμική και εξωστρεφής διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη που στόχο έχει να αναδείξει τον θησαυρό των γεύσεων της ευρύτερης περιοχής της Π.Κ.Μ. και να θέσει τις βάσεις για επωφελείς εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες» τόνισε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά σε σύντομη δήλωση της.

Σκοπός της συμμετοχής είναι η επιπρόσθετη αναγνωρισιμότητα, η ενίσχυση της εξωστρέφειας, η διεύρυνση των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα, η δικτύωση και γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών με τα προϊόντα και τους παραγωγούς επιχειρηματίες. Σημαντική είναι η προβολή και προώθηση της Μακεδονικής κουζίνας, καθιστώντας την έναν από τους ελλαδικούς πυλώνες της μεσογειακής διατροφής με δυνατότητα απήχησης παγκοσμίως.

Για την συμμετοχή στις παραπάνω εκθέσεις η Π.Κ.Μ. έχει προβεί στην ενοικίαση ειδικά διαμορφωμένων χώρων (στο περίπτερο 12 και στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης), με ειδικής κατασκευής και ιδιαίτερης αισθητικής περίπτερα και ξεχωριστά stand 6 τ.μ. για κάθε εκθέτη που φέρουν βασικό εξοπλισμό, (όπως αναλυτικά αναγράφεται στις δηλώσεις συμμετοχής), προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες προβολής των προϊόντων της κάθε επιχείρησης.

Το κόστος συμμετοχής των επιχειρήσεων ορίζεται ανάλογα με την έκθεση:
Για την έκθεση 28η DETROP BOUTIQUE, στο Περίπτερο 12 (σε stand 6 τ.μ.) το κόστος συμμετοχής ορίζεται σε 420€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Για την έκθεση 7η OENOS στο χώρο του Σ.Κ. Ιωάννης Βελλίδης (σε stand 6 τ.μ.) το κόστος συμμετοχής ορίζεται σε 450€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Επίσης στο κόστος συμπεριλαμβάνονται και οι λειτουργικές δαπάνες των περιπτέρων (παροχή σύνδεσης ρεύματος, νερό, καθαριότητα, φύλαξη, σύνδεση internet κ.α.)

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα εξελίσσονται παράλληλες εκδηλώσεις, όπως ξεχωριστή εκδήλωση για την προβολή της Μακεδονικής Κουζίνας, με την υποστήριξη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος, σε διακριτό χώρο γευσιγνωσίας με live cooking & tasting event κ.ά.

Διευκρινίσεις
* Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν πρέπει να έχουν διασφαλισμένη φυσική παρουσία εκπροσώπησης των προϊόντων τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης (Σάββατο - Κυριακή 10:00-20:00, Δευτέρα 10:00 -18:00)
* Τονίζεται ότι η έκθεση δεν έχει και εμπορικό χαρακτήρα.
* Η ενοικίαση έξτρα εξοπλισμού σύμφωνα με το σχετικό έντυπο ανά έκθεση, επιβαρύνει τις ίδιες τις επιχειρήσεις.
* Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που δεν επιθυμούν διαχωριστικό μεταξύ των stand θα πρέπει να το δηλώσουν στην αίτηση-δήλωση συμμετοχής τους και να αναγράφουν την επιχείρηση που επιθυμούν να έχουν δίπλα τους.
* Επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν με επιπλέον χώρο (δύο stand) πρέπει να το αναγράψουν στην δήλωση συμμετοχής τους και θα τους δοθεί ο έξτρα χώρος μόνο αφού καλυφθούν όλες οι συμμετοχές των επιχειρήσεων και καλύψουν το επιπλέον τίμημα.

Για την καλύτερη δυνατή οργάνωση, η Π.Ε. Πέλλας καλεί τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους να δηλώσουν άμεσα την συμμετοχή τους και όχι αργότερα από την Παρασκευή 25-1-2019 (με την κατάθεση ποσού) αποστέλλοντας συμπληρωμένη την σχετική δήλωση στα e-mail: g.karali@pkm.gov.gr, ή στο fax: 2313330044 με κοινοποίηση στο e-mail: kkalaitzidou@pella.gr.


Λόγω συγκεκριμένου αριθμού των stand, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας από την Π.Κ.Μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Αικ. Καλαϊτζίδου (μέλος της αγροτοδιατροφικής σύμπραξης Π.Ε. Πέλλας) στα τηλέφωνα 23813 - 51398, 6997026331 και με την κ. Γλυκερία Καραλή (Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων της Π.Κ.Μ.) στο τηλέφωνο 2313 - 330395.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου