Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Σε εξέλιξη η εκλογές του Μ.Σ. Γαρεφείου '' Κώστας Γαρέφης ''


Μετά από συνεχείς αναβολές και παλινωδίες ,σήμερα 17-2-2019 άρχισε η εκλογική διαδικασία στο Μ.Σ. Γαρεφείου ΄΄ Κώστας Γαρέφης '', για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου .
Τα παράπονα πάρα πολλά από μέλη του συλλόγου ,διότι σύμφωνα με όσα ανέφεραν ,υπήρξαν εγγραφές μελών καθ' υπέρβαση του καταστατικού
του συλλόγου .Εγγραφές από μη κατοίκους του χωριού ή από υπαλλήλων της ΔΕΥΑ Αλμωπίας .Ελπίζουμε ,τονίζουν πολλά μέλη του συλλόγου , η παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου , να διασφαλίσει το αδιάβλητο των εκλογών ,αν και η εφορευτική επιτροπή είναι συγγενικά πρόσωπα του νυν προέδρου του συλλόγου γεωργίου χρήστου ,των οποίων η παρουσία εκεί δημιουργεί πολλά ερωτηματικά .

4 σχόλια:

  1. Ευτυχώς πού έχει γράψει μέλη τά οποία δεν είναι κάτοικοι γαρεφειου έχουν φύγει χρόνια από το γαρεφι κ απλά έρχονται με χάρτη στο χωριό.. όπως αφού φτάσαμε νά έρχονται τού κο'ι'ου παιδια ανήψια εγγόνια κ δισέγγονα να ψηφίσουν αρα έχει πολύ ψωμί ο σύλλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς πού έχει γράψει μέλη τά οποία δεν είναι κάτοικοι γαρεφειου έχουν φύγει χρόνια από το γαρεφι κ απλά έρχονται με χάρτη στο χωριό.. όπως αφού φτάσαμε νά έρχονται τού κο'ι'ου παιδια ανήψια εγγόνια κ δισέγγονα να ψηφίσουν αρα έχει πολύ ψωμί ο σύλλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού έφτασε κ ό τρελογιατρος να έρθει να ψηφίσει φαντάσου ευτυχώς έχει χάρτη κ ξέρει που πέφτει το Γαρεφι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαπιστωνοντας το τελευταιο διαστημα οτι στο μορφωτικο συλλογο γαρεφειου κανει κουμαντο ενας ανθρωπος ο οποιος διετελουσε ταυτοχρονα χρεη προεδρου,γραμματεα και ταμεια αποφασισαμε μια ομαδα ατομων να αλλαξουμε αυτη τη κατασταση.Ενω εχουν προγραμματιστει εκλογες και εχει οριοθετηθει χρονοδιαγραμμα μεσα στο οποιο θα πραγματοποιουνταν εγγραφες και ενω με τη ληξη των εγγραφων γινεται γνωστο οτι εχουν εγγραφει 146 ατομα την ημερα των εκλογων φηφιζουν 156 ατομα εκ των οποιων οι 10 γραφτηκαν μετα τη ληξη των εγγραφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή